Gå-hjem-møde: Kød & klima – University of Copenhagen

Gå-hjem-møde: Kød & klima

Opbremsning af den globale opvarmning kan næppe opnås uden at der også tages fat på udledningen af klimagasser fra landbruget. Men kan der findes løsninger inden for landbruget, eller skal der gribes ind over for kødforbruget? Og nytter det i det hele taget med ensidige danske initiativer? Med udgangspunkt i disse spørgsmål kommer tre IFRO-forskere med deres oplæg efterfulgt af en fælles debat.

PROGRAM

14.00-14.05: Velkommen v. Lektor Jesper S. Schou
14.05-14.15: Landbrugets rolle i klimamålene v. Professor Jette Bredahl Jacobsen
14.15- 14.45: Reduktion af klimagasser fra landbruget v. Lektor Alex Dubgaard
14.45-15.15: Kødforbrug og klimagasudledning v. Lektor Mickey Gjerris
15.15 – 16.00: Diskussion

_______

Der var fuldt booket til mødet.
Præsentationerne er tilgængelige via link ovenfor.

Tak for den store interesse.


FOTO: De tre oplægsholdere.


FOTO: Jette Bredahl Jacobsen


FOTO: Mickey Gjerris