Katherine O'Doherty Jensen

Katherine O'Doherty Jensen

Associate professor emeritus


  1. 2012
  2. Published

    Hvad er "rigtig" mad?

    Jensen, Katherine O'Doherty, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (eds.). 2. udgave ed. København: Munksgaard , p. 145-156 12 p.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterEducation

  3. Published

    Mad og identitet

    Jensen, Katherine O'Doherty, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (eds.). 2. udgave ed. København: Munksgaard , p. 335-346 12 p.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterEducation

  4. Published

    Økologisk fødevareforbrug

    Jensen, Katherine O'Doherty & Lund, Thomas Bøker, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (eds.). 2. udgave ed. København: Munksgaard , p. 253-268 16 p.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterEducation

  5. 2004
  6. Published

    Consumer perspectives on phytoestrogens: some considerations when undertaking consumer studies on phytoestrogens

    Stafleu, A., Weegh, M. J. O. D. & Jensen, Katherine O'Doherty, 2004, Zeist: Food and Chemical Risk Analysis. 30 p. (TNO report; No. V5885).

    Research output: Book/ReportBookEducation

  7. Published

    European consumers' conceptions of organic food: a review of available research

    Torjusen, H., Sangstad, L., Jensen, Katherine O'Doherty & Kjærnes, U., 2004, Oslo: National Institute for Consumer Research. 205 p. (Professional Report; No. No. 4).

    Research output: Book/ReportBookEducation

  8. 2001
  9. Published

    Økologiske fødevarer og menneskets sundhed: rapport fra vidensyntese udført i regi af Forskningsinstitut for Human Ernæring, KVL

    Jensen, Katherine O'Doherty, Larsen, H. N., Mølgaard, J. P., Andersen, J., Tingstad, A., Marckmann, P. & Astrup, A., 2001, Foulum: Forskningscenter for Økologisk Jordbrug. 136 p. (Uden navn; No. nr. 14/2001).

    Research output: Book/ReportBookEducation

  10. 1998
  11. Published

    Mad og køn i socialt og kulturelt perspektiv: et litteraturstudie

    Jensen, Katherine O'Doherty & Holm, Lotte, 1998, København: Hans Reitzels Forlag. 150 p. (Publikation / Veterinær- og Fødevaredirektoratet; No. nr. 241).

    Research output: Book/ReportBookEducation

ID: 4237502