Effektivitet af forskellige typer interventioner i forhold til kostændringer: Et review af litteraturen

Research output: Book/ReportReportCommissioned

Standard

Effektivitet af forskellige typer interventioner i forhold til kostændringer : Et review af litteraturen. / Jensen, Jørgen Dejgård.

Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2018. 32 p. (IFRO Rapport; No. 280).

Research output: Book/ReportReportCommissioned

Harvard

Jensen, JD 2018, Effektivitet af forskellige typer interventioner i forhold til kostændringer: Et review af litteraturen. IFRO Rapport, no. 280, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet.

APA

Jensen, J. D. (2018). Effektivitet af forskellige typer interventioner i forhold til kostændringer: Et review af litteraturen. Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. IFRO Rapport No. 280

Vancouver

Jensen JD. Effektivitet af forskellige typer interventioner i forhold til kostændringer: Et review af litteraturen. Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2018. 32 p. (IFRO Rapport; No. 280).

Author

Jensen, Jørgen Dejgård. / Effektivitet af forskellige typer interventioner i forhold til kostændringer : Et review af litteraturen. Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2018. 32 p. (IFRO Rapport; No. 280).

Bibtex

@book{a6ad138d47214cedbf1ffb022dab0e37,
title = "Effektivitet af forskellige typer interventioner i forhold til kost{\ae}ndringer: Et review af litteraturen",
author = "Jensen, {J{\o}rgen Dejg{\aa}rd}",
year = "2018",
language = "Dansk",
series = "IFRO Rapport",
publisher = "Institut for F{\o}devare- og Ressource{\o}konomi, K{\o}benhavns Universitet",
number = "280",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Effektivitet af forskellige typer interventioner i forhold til kostændringer

T2 - Et review af litteraturen

AU - Jensen, Jørgen Dejgård

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Rapport

T3 - IFRO Rapport

BT - Effektivitet af forskellige typer interventioner i forhold til kostændringer

PB - Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet

ER -

ID: 209143139