Fremtidens kost
Research output: Contribution to journal › Journal article › Research
Standard
Fremtidens kost. / Kærgård, Niels; Jensen, Jørgen Dejgård.
In: Tidsskrift for Landoekonomi, Vol. 200, No. 3, 2014, p. 277-286.Research output: Contribution to journal › Journal article › Research
Harvard
APA
Vancouver
Author
Bibtex
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Fremtidens kost
AU - Kærgård, Niels
AU - Jensen, Jørgen Dejgård
PY - 2014
Y1 - 2014
N2 - Fremtidens kost er af central betydning for landbrugsproduktionen, klimaet, miljøet og befolkningens sundhed. En sund og velsmagende kost er også afgørende for forbrugernes velvære. Der er imidlertid utallige samfundsmæssige strukturer, der har haft og også i fremtiden vil få betydning for kostvalget. Der kan f.eks. tænkes på den øgede velstand, mere fritid, kvindernes udearbejde og internationaliseringen. Det er derfor ekstremt vanskeligt af forudse den fremtidige udvikling, og med den store samfundsmæssige betydning er det også et område, som politikerne må have en berettiget interesse i at påvirke.
AB - Fremtidens kost er af central betydning for landbrugsproduktionen, klimaet, miljøet og befolkningens sundhed. En sund og velsmagende kost er også afgørende for forbrugernes velvære. Der er imidlertid utallige samfundsmæssige strukturer, der har haft og også i fremtiden vil få betydning for kostvalget. Der kan f.eks. tænkes på den øgede velstand, mere fritid, kvindernes udearbejde og internationaliseringen. Det er derfor ekstremt vanskeligt af forudse den fremtidige udvikling, og med den store samfundsmæssige betydning er det også et område, som politikerne må have en berettiget interesse i at påvirke.
M3 - Tidsskriftartikel
VL - 200
SP - 277
EP - 286
JO - Tidsskrift for Landoekonomi
JF - Tidsskrift for Landoekonomi
SN - 0040-7119
IS - 3
ER -
ID: 135191576