Hvilke kvalitetsparametre er væsentlige for fødevareforbrugerne?

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

Standard

Hvilke kvalitetsparametre er væsentlige for fødevareforbrugerne? / Jensen, Jørgen Dejgård.

2011. 41 p., Mar 21, 2011. (FOI-Udredning; No. 2011/3).

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

Harvard

Jensen, JD 2011, 'Hvilke kvalitetsparametre er væsentlige for fødevareforbrugerne?', 41 p., Mar 21, 2011. FOI-Udredning, no. 2011/3.

APA

Jensen, J. D., (2011). Hvilke kvalitetsparametre er væsentlige for fødevareforbrugerne?, 41 p., Mar 21, 2011. FOI-Udredning No. 2011/3

Vancouver

Jensen JD. Hvilke kvalitetsparametre er væsentlige for fødevareforbrugerne?. 2011. 41 p., Mar 21, 2011. (FOI-Udredning; No. 2011/3).

Author

Jensen, Jørgen Dejgård. / Hvilke kvalitetsparametre er væsentlige for fødevareforbrugerne?. 2011. 41 p., Mar 21, 2011.

Bibtex

@misc{92b0e5c3eaad4c3c9ff124c136e47688,
title = "Hvilke kvalitetsparametre er v{\ae}sentlige for f{\o}devareforbrugerne?",
author = "Jensen, {J{\o}rgen Dejg{\aa}rd}",
year = "2011",
language = "Dansk",
series = "FOI-Udredning",
publisher = "F{\o}devare{\o}konomisk Institut, K{\o}benhavns Universitet",
number = "2011/3",

}

RIS

TY - GEN

T1 - Hvilke kvalitetsparametre er væsentlige for fødevareforbrugerne?

AU - Jensen, Jørgen Dejgård

PY - 2011

Y1 - 2011

M3 - Faglig redegørelse

T3 - FOI-Udredning

ER -

ID: 35029227