Produktions- og sektorøkonomiske konsekvenser af at reducere antibiotikaforbruget i dansk svineproduktion

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

Standard

Produktions- og sektorøkonomiske konsekvenser af at reducere antibiotikaforbruget i dansk svineproduktion. / Jensen, Jørgen Dejgård; Belay, Dagim Gashawtena.

2019. 49 p., (IFRO Udredning; No. 2019 / 01).

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

Harvard

Jensen, JD & Belay, DG 2019, 'Produktions- og sektorøkonomiske konsekvenser af at reducere antibiotikaforbruget i dansk svineproduktion', 49 p., IFRO Udredning, no. 2019 / 01.

APA

Jensen, J. D., & Belay, D. G., (2019). Produktions- og sektorøkonomiske konsekvenser af at reducere antibiotikaforbruget i dansk svineproduktion, 49 p., IFRO Udredning No. 2019 / 01

Vancouver

Jensen JD, Belay DG. Produktions- og sektorøkonomiske konsekvenser af at reducere antibiotikaforbruget i dansk svineproduktion. 2019. 49 p., (IFRO Udredning; No. 2019 / 01).

Author

Jensen, Jørgen Dejgård ; Belay, Dagim Gashawtena. / Produktions- og sektorøkonomiske konsekvenser af at reducere antibiotikaforbruget i dansk svineproduktion. 2019. 49 p.

Bibtex

@misc{8aeeee25917b453c98c1beae5f0f5782,
title = "Produktions- og sektor{\o}konomiske konsekvenser af at reducere antibiotikaforbruget i dansk svineproduktion",
abstract = "Form{\aa}let med notatet er at vurdere de produktions- og sektor{\o}konomiske effekter af nye reduktionsm{\aa}l for den danske svinesektors anvendelse af antibiotika i produktionen. Notatets vurderinger tager udgangspunkt i et litteraturstudium, suppleret med egne {\o}konomiske beregninger af den indtjeningsm{\ae}ssige v{\ae}rdi af at behandle typiske svinesygdomme med antibiotika.",
author = "Jensen, {J{\o}rgen Dejg{\aa}rd} and Belay, {Dagim Gashawtena}",
year = "2019",
language = "Dansk",
series = "IFRO Udredning",
publisher = "Institut for F{\o}devare- og Ressource{\o}konomi, K{\o}benhavns Universitet",
number = "2019 / 01",

}

RIS

TY - GEN

T1 - Produktions- og sektorøkonomiske konsekvenser af at reducere antibiotikaforbruget i dansk svineproduktion

AU - Jensen, Jørgen Dejgård

AU - Belay, Dagim Gashawtena

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Formålet med notatet er at vurdere de produktions- og sektorøkonomiske effekter af nye reduktionsmål for den danske svinesektors anvendelse af antibiotika i produktionen. Notatets vurderinger tager udgangspunkt i et litteraturstudium, suppleret med egne økonomiske beregninger af den indtjeningsmæssige værdi af at behandle typiske svinesygdomme med antibiotika.

AB - Formålet med notatet er at vurdere de produktions- og sektorøkonomiske effekter af nye reduktionsmål for den danske svinesektors anvendelse af antibiotika i produktionen. Notatets vurderinger tager udgangspunkt i et litteraturstudium, suppleret med egne økonomiske beregninger af den indtjeningsmæssige værdi af at behandle typiske svinesygdomme med antibiotika.

M3 - Faglig redegørelse

T3 - IFRO Udredning

ER -

ID: 211903431