Lotte Holm

Lotte Holm

Professor


  1. 1998
  2. Published

    A comparative study of nordic meal patterns

    Gronow, J., Mäkelä, J., Kjærnes, U., Ekström, M. P., Holm, Lotte & Bjørkum, E., 1998, Ikke angivet. Edwards, J. S. A. & Lee-Ross, D. (eds.). Worshipful Comapny of Cooks, p. 377-382 6 p.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingArticle in proceedingsResearch

  3. Published

    Effectiveness of a dietary intervention strategy in general practice: effects on blood lipids, health and well-being

    Træden, U. I., Holm, Lotte, Sandström, B., Andersen, P. K. & Jarden, M., 1998, In: Public Health Nutrition. 1, 4, p. 273-281 9 p.

    Research output: Contribution to journalJournal articlepeer-review

  4. Published

    Ernæringsoplysning og madkultur: et sociologisk perspektiv

    Holm, Lotte, 1998, Levnedsmiddelstyrelsens ernæringsoplysning : en ekstern vurdering. Husby, I. & Stubgaard, K. (eds.). København: Hans Reitzels Forlag, p. 64-71 8 p.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterCommunication

  5. Published

    Hverdagens madkultur: eller hvordan vi vælger at leve med sundheden og ernæringen

    Holm, Lotte, 1998, In: Ernaerings- og Husholdningsoekonomen. 6/7, p. 144-147 4 p.

    Research output: Contribution to journalJournal article

  6. Published

    Mad og køn i socialt og kulturelt perspektiv: et litteraturstudie

    Jensen, Katherine O'Doherty & Holm, Lotte, 1998, København: Hans Reitzels Forlag. 150 p. (Publikation / Veterinær- og Fødevaredirektoratet; No. nr. 241).

    Research output: Book/ReportBook

  7. Published

    Madens socio-psykologiske betydning på hospitalet: evaluering af et madsystem på en afdeling for kræftsyge børn

    Holm, Lotte, Smidt, S. & Michaelsen, Kim F., 1998, In: Ugeskrift for læger. 160, 30, p. 4415-4418 4 p.

    Research output: Contribution to journalJournal article

  8. Published

    Madkultur og forandring

    Iversen, T. & Holm, Lotte, 1998, In: Liv. 1, p. 9-10 2 p.

    Research output: Contribution to journalJournal article

  9. Published

    Surveillance of food consumption: simple, specific frequency studies as a supplement to quantitative dietary surveys

    Haraldsdóttir, J., Holm, Lotte & Jensen, H., 1998, European journal of Clinical nutrition. 52 ed. p. S72 1 p.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingArticle in proceedingsResearch

  10. Published

    Svar (på debat om opdragelse til spiseforstyrrelse eller til konstant kunde i Nycomed Danmarks slankebutik)

    Astrup, A., Stender, S., Michaelsen, Kim F., Kondrup, J., Hølmer, G., Sandström, B., Holm, Lotte, Hertz, M., Overvad, O. K., Osler, M., Thorling, E. B., Mosekilde, L. & Laub Hansen, G., 1998, In: Ugeskrift for læger. 160, 3, p. 301-302 2 p.

    Research output: Contribution to journalJournal article

ID: 920181