Lotte Holm

Lotte Holm

Professor


  1. 2012
  2. Published

    Det tvetydige kød

    Holm, Lotte, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (eds.). 2. udgave ed. København : Munksgaard , p. 157-174 18 p.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterEducation

  3. Published

    Easy to chew, but hard to swallow - consumer perception of neutrally marinated meat

    Nissen, N. K., Sandøe, Peter & Holm, Lotte, 2012, In: British Food Journal. 114, 8, p. 1095-1105 11 p.

    Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

  4. Published

    Embodied experiences associated with obesity and the management of bodyweight: Gender and social differences

    Smith, L. & Holm, Lotte, 2012, In: Journal of Food Research. 1, 4, p. 7-16 10 p.

    Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

  5. Published

    Fedme som socialt problem

    Holm, Lotte, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (eds.). 2. udgave ed. København: Munksgaard , p. 365-381 17 p.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterEducation

  6. Published

    Fedme, køn og klasse - et casestudie

    Smith, L. H. & Holm, Lotte, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (eds.). 2. udgave ed. København : Munksgaard , p. 383-396 14 p.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterEducation

  7. Published

    Food for patients at nutritional risk: a model of food sensory quality to promote intake

    Sorensen, J. M., Holm, Lotte, Frøst, Michael Bom & Kondrup, J., 2012, In: Clinical Nutrition. 31, 5, p. 637-646 10 p.

    Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

  8. Published

    Funktionelle fødevarer

    Holm, Lotte, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (eds.). 2. udgave ed. København : Munksgaard , p. 239-251 13 p.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterEducation

  9. Published

    Kan det spises? sociale og kulturelle aspekter af det kødelige

    Lassen, J. & Holm, Lotte, 2012, Kød: en antologi. Mickey, G., Klingenberg, R., Meyer, G. & Tveit, G. (eds.). Tiderne Skifter, p. 77-90 14 p.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterCommunication

  10. Published

    Mad og sundhed i hverdagen

    Holm, Lotte, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (eds.). 2. udgave ed. København : Munksgaard , p. 301-316 16 p.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterEducation

  11. Published

    Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver

    Holm, Lotte (ed.) & Kristensen, S. T. (ed.), 2012, 2.udgave ed. København: Munksgaard . 445 p.

    Research output: Book/ReportBookEducation

Previous 1 2 Next

ID: 920181