Tove Christensen

Tove Christensen

Associate Professor


  1. 2006
  2. Published

    Fødevaresikkerhed: hvad koster det samfundet, og er forbrugerne villige til at betale?

    Christensen, Tove, Mørkbak, M. & Nielsen, J., 2006, In: Levnedsmiddelbladet. 44, 11, p. 13-14 2 p.

    Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

  3. Published

    Information, risk perception and consumer behaviour: a choice experiment on food safety and animal welfare

    Christensen, Tove, Mørkbak, M., Hasler, B., Lundhede, Thomas, Porsbo, L. J. & Christoffersen, L. B., 2006, Copenhagen: Fødevareøkonomisk Institut. 267 p. (Rapport / Fødevareøkonomisk Institut; No. 180).

    Research output: Book/ReportReportCommunication

  4. Published

    Vil forbrugerne betale for fødevaresikkerhed og dyrevelfærd?

    Mørkbak, M., Christensen, Tove & Hasler, B., 2006, In: Jord og Viden. 151, 9, p. 12-13 2 p.

    Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

  5. 2007
  6. Published

    Forbrugere er villige til merpris for kyllinger med høj dyrevelfærd og fødevaresikkerhed

    Christensen, Tove, Denver, Sigrid & Mørkbak, M. R., 2007, In: FØJOenyt. 2 p.

    Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

  7. Published

    Forbruget af økologiske fødevarer og ernæringsrigtig kost

    Denver, Sigrid, Christensen, Tove & Krarup, S., 2007, In: Samfundsøkonomen. 5, p. 29-33 5 p.

    Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

  8. Published

    Kan ændrede fødevareafgifter dæmme op for fedmeepidemien?

    Jensen, Jørgen Dejgård, Denver, Sigrid, Nordström, J. & Christensen, Tove, 2007, In: Levnedsmiddelbladet. 45, 1, p. 8-9 2 p.

    Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

  9. Published

    Mere sikkerhed for pengene

    Christensen, Tove & Dubgaard, Alex, 2007, In: FoodCulture. 07, p. 4 1 p.

    Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

  10. 2011
  11. Published

    Definitioner af og holdninger til dyrevelfærd

    Sandøe, Peter, Christensen, Tove, Forkman, Björn & Lassen, J., 2011, Dyrevelfærd i Danmark 2010: Videncenter for Dyrevelfærd. Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, p. 14-25 12 p.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterCommunication

  12. Published

    Kød og klima: bør vi blive vegetarer for at modvirke den globale opvarmning, eller er det godt nok at spise økologisk?

    Sandøe, Peter, Christensen, Tove, Heerwagen, L. R. & Olesen, J. E., 2011, Klima og etik. Petersen, T. S. & Ryberg, J. (eds.). Roskilde Universitetsforlag, p. 97-114 18 p.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterCommunication

  13. 2017
  14. Published

    Økologiske varer er dyrere, men er det dyrere at være en økologisk forbruger?

    Christensen, Tove, Denver, Sigrid & Nordström, L. J., 26 May 2017, In: Økologi & Erhverv. 37, p. 17 1 p.

    Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Feature articleCommunication

Previous 1 2 Next

ID: 4232434