I hvilket omfang kan geografisk differentiering bidrage til at styrke efterspørgslen efter økologiske fødevarer?

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingReport chapterResearch

Standard

I hvilket omfang kan geografisk differentiering bidrage til at styrke efterspørgslen efter økologiske fødevarer? / Jensen, Jørgen Dejgård; Christensen, Tove; Denver, Sigrid; Ditlevsen, Kia; Lassen, Jesper; Sandøe, Peter; Teuber, Ramona.

Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport. ed. / Tove Christensen; Peter Sandøe. Frederiksberg : Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2018. p. 35-69.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingReport chapterResearch

Harvard

Jensen, JD, Christensen, T, Denver, S, Ditlevsen, K, Lassen, J, Sandøe, P & Teuber, R 2018, I hvilket omfang kan geografisk differentiering bidrage til at styrke efterspørgslen efter økologiske fødevarer? in T Christensen & P Sandøe (eds), Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport. Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, Frederiksberg, pp. 35-69. <https://curis.ku.dk/ws/files/188715970/KU_get_eftersp_rgsel_efter_danske_kologiske_f_devarer_Web.pdf>

APA

Jensen, J. D., Christensen, T., Denver, S., Ditlevsen, K., Lassen, J., Sandøe, P., & Teuber, R. (2018). I hvilket omfang kan geografisk differentiering bidrage til at styrke efterspørgslen efter økologiske fødevarer? In T. Christensen, & P. Sandøe (Eds.), Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport (pp. 35-69). Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. https://curis.ku.dk/ws/files/188715970/KU_get_eftersp_rgsel_efter_danske_kologiske_f_devarer_Web.pdf

Vancouver

Jensen JD, Christensen T, Denver S, Ditlevsen K, Lassen J, Sandøe P et al. I hvilket omfang kan geografisk differentiering bidrage til at styrke efterspørgslen efter økologiske fødevarer? In Christensen T, Sandøe P, editors, Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport. Frederiksberg: Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. 2018. p. 35-69

Author

Jensen, Jørgen Dejgård ; Christensen, Tove ; Denver, Sigrid ; Ditlevsen, Kia ; Lassen, Jesper ; Sandøe, Peter ; Teuber, Ramona. / I hvilket omfang kan geografisk differentiering bidrage til at styrke efterspørgslen efter økologiske fødevarer?. Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport. editor / Tove Christensen ; Peter Sandøe. Frederiksberg : Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2018. pp. 35-69

Bibtex

@inbook{db6bd03601b044ad977ee5a641dc9794,
title = "I hvilket omfang kan geografisk differentiering bidrage til at styrke eftersp{\o}rgslen efter {\o}kologiske f{\o}devarer?",
author = "Jensen, {J{\o}rgen Dejg{\aa}rd} and Tove Christensen and Sigrid Denver and Kia Ditlevsen and Jesper Lassen and Peter Sand{\o}e and Ramona Teuber",
year = "2018",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-92591-88-3",
pages = "35--69",
editor = "Tove Christensen and Peter Sand{\o}e",
booktitle = "{\O}get eftersp{\o}rgsel efter danske {\o}kologiske f{\o}devarer",
publisher = "Institut for F{\o}devare- og Ressource{\o}konomi, K{\o}benhavns Universitet",

}

RIS

TY - GEN

T1 - I hvilket omfang kan geografisk differentiering bidrage til at styrke efterspørgslen efter økologiske fødevarer?

AU - Jensen, Jørgen Dejgård

AU - Christensen, Tove

AU - Denver, Sigrid

AU - Ditlevsen, Kia

AU - Lassen, Jesper

AU - Sandøe, Peter

AU - Teuber, Ramona

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Bidrag til rapport

SN - 978-87-92591-88-3

SP - 35

EP - 69

BT - Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer

A2 - Christensen, Tove

A2 - Sandøe, Peter

PB - Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet

CY - Frederiksberg

ER -

ID: 188719184