Let at tygge, men svært at sluge: en interviewundersøgelse om forbrugeres og øvrige aktørers opfattelser af neutralmarineret kød

Research output: Book/ReportReportResearch

Standard

Let at tygge, men svært at sluge : en interviewundersøgelse om forbrugeres og øvrige aktørers opfattelser af neutralmarineret kød . / Nissen, Nina Konstantin; Holm, Lotte; Sandøe, Peter.

Frederiksberg : Center for Bioetik og Risikovurdering, 2009. 58 p. (Projektrapport / Center for Bioetik og Risikovurdering; No. 16).

Research output: Book/ReportReportResearch

Harvard

Nissen, NK, Holm, L & Sandøe, P 2009, Let at tygge, men svært at sluge: en interviewundersøgelse om forbrugeres og øvrige aktørers opfattelser af neutralmarineret kød . Projektrapport / Center for Bioetik og Risikovurdering, no. 16, Center for Bioetik og Risikovurdering, Frederiksberg.

APA

Nissen, N. K., Holm, L., & Sandøe, P. (2009). Let at tygge, men svært at sluge: en interviewundersøgelse om forbrugeres og øvrige aktørers opfattelser af neutralmarineret kød . Center for Bioetik og Risikovurdering. Projektrapport / Center for Bioetik og Risikovurdering No. 16

Vancouver

Nissen NK, Holm L, Sandøe P. Let at tygge, men svært at sluge: en interviewundersøgelse om forbrugeres og øvrige aktørers opfattelser af neutralmarineret kød . Frederiksberg: Center for Bioetik og Risikovurdering, 2009. 58 p. (Projektrapport / Center for Bioetik og Risikovurdering; No. 16).

Author

Nissen, Nina Konstantin ; Holm, Lotte ; Sandøe, Peter. / Let at tygge, men svært at sluge : en interviewundersøgelse om forbrugeres og øvrige aktørers opfattelser af neutralmarineret kød . Frederiksberg : Center for Bioetik og Risikovurdering, 2009. 58 p. (Projektrapport / Center for Bioetik og Risikovurdering; No. 16).

Bibtex

@book{81571e077e304fc996c07840e038d23c,
title = "Let at tygge, men sv{\ae}rt at sluge: en interviewunders{\o}gelse om forbrugeres og {\o}vrige akt{\o}rers opfattelser af neutralmarineret k{\o}d ",
author = "Nissen, {Nina Konstantin} and Lotte Holm and Peter Sand{\o}e",
year = "2009",
language = "Dansk",
series = "Projektrapport / Center for Bioetik og Risikovurdering",
publisher = "Center for Bioetik og Risikovurdering",
number = "16",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Let at tygge, men svært at sluge

T2 - en interviewundersøgelse om forbrugeres og øvrige aktørers opfattelser af neutralmarineret kød

AU - Nissen, Nina Konstantin

AU - Holm, Lotte

AU - Sandøe, Peter

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Rapport

T3 - Projektrapport / Center for Bioetik og Risikovurdering

BT - Let at tygge, men svært at sluge

PB - Center for Bioetik og Risikovurdering

CY - Frederiksberg

ER -

ID: 50506225