Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport

Research output: Book/ReportReportResearch

Standard

Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer : Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport. / Christensen, Tove (Editor); Sandøe, Peter (Editor).

Frederiksberg : Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2018. 87 p.

Research output: Book/ReportReportResearch

Harvard

Christensen, T & Sandøe, P (eds) 2018, Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport. Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, Frederiksberg.

APA

Christensen, T., & Sandøe, P. (Eds.) (2018). Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport. Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet.

Vancouver

Christensen T, (ed.), Sandøe P, (ed.). Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport. Frederiksberg: Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2018. 87 p.

Author

Christensen, Tove (Editor) ; Sandøe, Peter (Editor). / Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer : Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport. Frederiksberg : Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2018. 87 p.

Bibtex

@book{dce63c4efb154be49ed26e3a8f3aee49,
title = "{\O}get eftersp{\o}rgsel efter danske {\o}kologiske f{\o}devarer: Tre studier af motiver og {\o}nsker hos forbrugerne med fokus p{\aa} sundhed, lokale f{\o}devarer og {\o}get eksport",
editor = "Tove Christensen and Peter Sand{\o}e",
year = "2018",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-92591-88-3",
publisher = "Institut for F{\o}devare- og Ressource{\o}konomi, K{\o}benhavns Universitet",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer

T2 - Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport

A2 - Christensen, Tove

A2 - Sandøe, Peter

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Rapport

SN - 978-87-92591-88-3

BT - Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer

PB - Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet

CY - Frederiksberg

ER -

ID: 188715967