Den danske fødevaresektor: certificering og standarder på eksportmarkederne

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

Standard

Den danske fødevaresektor : certificering og standarder på eksportmarkederne. / Bosselmann, Aske Skovmand; Gylling, Morten.

2012. 35 p., (FOI Udredning; No. 2012/15).

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

Harvard

Bosselmann, AS & Gylling, M 2012, 'Den danske fødevaresektor: certificering og standarder på eksportmarkederne', 35 p., FOI Udredning, no. 2012/15.

APA

Bosselmann, A. S., & Gylling, M., (2012). Den danske fødevaresektor: certificering og standarder på eksportmarkederne, 35 p., FOI Udredning No. 2012/15

Vancouver

Bosselmann AS, Gylling M. Den danske fødevaresektor: certificering og standarder på eksportmarkederne. 2012. 35 p., (FOI Udredning; No. 2012/15).

Author

Bosselmann, Aske Skovmand ; Gylling, Morten. / Den danske fødevaresektor : certificering og standarder på eksportmarkederne. 2012. 35 p.

Bibtex

@misc{28f063bb71954b379b28f1164f918641,
title = "Den danske f{\o}devaresektor: certificering og standarder p{\aa} eksportmarkederne",
abstract = "Den danske f{\o}devaresektor har et h{\o}jt niveau for s{\aa} vidt ang{\aa}r milj{\o} og b{\ae}redygtighed. Der kan v{\ae}re et potentiale for v{\ae}kst og besk{\ae}ftigelse i at bruge dette relativt h{\o}je niveau til at give danske virksomheder adgang til attraktive eksportmarkeder, hvor f{\o}devarer, der er dokumenteret b{\ae}redygtige, eftersp{\o}rges. S{\aa}fremt potentialet for v{\ae}kst og besk{\ae}ftigelse skal realiseres, skal danske f{\o}devarevirksomheder spotte de muligheder, der ligger i at bruge milj{\o} og b{\ae}redygtighed som salgsargument p{\aa} eksportmarkederne. Indev{\ae}rende notat udg{\o}r en indledende unders{\o}gelse af dette potentiale.",
keywords = "F{\o}devare{\o}konomi, certification, b{\ae}redygtighed",
author = "Bosselmann, {Aske Skovmand} and Morten Gylling",
year = "2012",
language = "Dansk",
series = "FOI Udredning",
publisher = "F{\o}devare{\o}konomisk Institut, K{\o}benhavns Universitet",
number = "2012/15",

}

RIS

TY - GEN

T1 - Den danske fødevaresektor

T2 - certificering og standarder på eksportmarkederne

AU - Bosselmann, Aske Skovmand

AU - Gylling, Morten

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Den danske fødevaresektor har et højt niveau for så vidt angår miljø og bæredygtighed. Der kan være et potentiale for vækst og beskæftigelse i at bruge dette relativt høje niveau til at give danske virksomheder adgang til attraktive eksportmarkeder, hvor fødevarer, der er dokumenteret bæredygtige, efterspørges. Såfremt potentialet for vækst og beskæftigelse skal realiseres, skal danske fødevarevirksomheder spotte de muligheder, der ligger i at bruge miljø og bæredygtighed som salgsargument på eksportmarkederne. Indeværende notat udgør en indledende undersøgelse af dette potentiale.

AB - Den danske fødevaresektor har et højt niveau for så vidt angår miljø og bæredygtighed. Der kan være et potentiale for vækst og beskæftigelse i at bruge dette relativt høje niveau til at give danske virksomheder adgang til attraktive eksportmarkeder, hvor fødevarer, der er dokumenteret bæredygtige, efterspørges. Såfremt potentialet for vækst og beskæftigelse skal realiseres, skal danske fødevarevirksomheder spotte de muligheder, der ligger i at bruge miljø og bæredygtighed som salgsargument på eksportmarkederne. Indeværende notat udgør en indledende undersøgelse af dette potentiale.

KW - Fødevareøkonomi

KW - certification

KW - bæredygtighed

M3 - Faglig redegørelse

T3 - FOI Udredning

ER -

ID: 44208952