Katherine O'Doherty Jensen
Lektor emeritus
Sektion for Forbrug, Bioetik og Regulering
Rolighedsvej 23, 1958 Frederiksberg C
1 - 4 ud af 4Pr. side: 10
- Udgivet
Udfordring eller mulighed for økologien
El-Naggar, A. H. A. A., Ounmaa, A., Muukka, E., Zaleckas, E., Abraityté, G., Jansons, I., Rasmussen, J., Ahnström, J., Pirhofer-Walzl, K., Jensen, K. OD., Jørgensen, K. F., Saurinaite, L., Bleidere, M., Knudsen, M. T., Pugliese, M., Nielsen, M. H. M., Bellostas Muguerza, N., Bakewell-Stone, P., Hansen, P. K., Al-Kufaishi, S. A. A-A. & 5 flere, , 2005, I: moMentum. 4, s. 29-31 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Authenticity and fraud: information to retailers regarding control og quality and safety in organic production chains
Elzakker, B. V., Neuendorff, J., Torjusen, H., Jensen, Katherine O'Doherty & Brandt, K., 2005, University of Newcastle upon TynePublikation: Andet › Andet bidrag › Formidling
- Udgivet
Fødevareindustriens forbandelse: dårligt image blokerer for milliardpotentiale
Jensen, Katherine O'Doherty, 2005, I: Mandag Morgen. 32, s. 10-14 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
The acceptability of isoflavones as a treatment of menopausal symptoms: a European survey among postmenopausal women
Koebnick, C., Reimann, M., Carlsohn, A., Korzen-Bohr, S. M., Bügel, Susanne Gjedsted, Hallund, J., Rossi, L., Branca, F., Hall, W., Williams, C., Zunft, H. F. & Jensen, Katherine O'Doherty, 2005, I: Climacteric. 8, 3, s. 230-242 13 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4237502
Flest downloads
-
2206
downloads
The Contribution of Cognitive Semantics to the Development of Sociological Theory of Food Culture and Food Practices
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Ph.d.-afhandling › Forskning
Udgivet -
183
downloads
Sociological aspects of meat in meals: Cultural impacts and meal patterns
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
Udgivet -
12
downloads
Actual and potential development of consumer demand on the organic food market in Europe
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet