Thorkild Nielsen

Thorkild Nielsen

Studielektor


Udgivelsesår:
  1. 2021
  2. Udgivet

    The role of production method information on sensory perception of smoked salmon: A mixed-method study from Denmark

    Budhathoki, M., Zølner, A., Nielsen, Thorkild & Reinbach, Helene Christine, 2021, I: Food Quality and Preference. 94, 10 s., 104325.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  3. 2022
  4. Udgivet

    Globale Fødevaresystemer og deres forandringspotentiale

    Hansen, Mette Weinreich, Nielsen, Thorkild & Larsen, M. H., 2022, Mad, Mennesker og Måltider: Samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 3. udgave udg. København: Munksgaard , s. 209-225 17 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Intention to buy organic fish among Danish consumers: Application of the segmentation approach and the theory of planned behaviour

    Budhathoki, M., Zølner, A., Nielsen, Thorkild, Rasmussen, Morten Arendt & Reinbach, Helene Christine, 2022, I: Aquaculture. 549, 11 s., 737798.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

ID: 201651348