Aske Skovmand Bosselmann

Aske Skovmand Bosselmann

Lektor


  1. Udgivet

    Characterization of Kenyan honeys based on their physicochemical properties, botanical and geographical origin

    Warui, M. W., Hansted, L., Gikungu, M., Mburu, J., Kironchi, G. & Bosselmann, Aske Skovmand, 2019, I: International Journal of Food Science. 2019, 11 s., 2932509.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Measuring forest and wild product contributions to household welfare: testing a scalable household survey instrument in Indonesia

    Bakkegaard, R. K., Hogarth, N. J., Bong, I. W., Bosselmann, Aske Skovmand & Wunder, S., 2017, I: Forest Policy and Economics. 84, s. 20-28 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Identifying honeys for Geographical Indication recognition: motivation for land use improvement and honey bee conservation

    Besah-Adanu, C., Kwapong, P., Bosselmann, Aske Skovmand & Hansted, L., 2015, Tropentag 2015 Book of abstracts: Management of land use systems for enhanced food security: conflicts, controversies and resolutions. Tielkes, E. (red.). Göttingen: Cuvillier Verlag Göttingen, s. 742 1 s. ID 721

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Food origin labels in Ghana: Finding inspiration in the European geographical indications system on honey

    Besah‐Adanu, C., Bosselmann, Aske Skovmand, Hansted, L. & Kwapong, P. K., 2019, I: The Journal of World Intellectual Property. 22, 5-6, s. 349-363 15 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    The Role of Innovation in Sustainable Cocoa Cultivation: Moving Beyond Mitigation and Adaptation

    Boadi, S. A., Olwig, M. F., Asare, R., Bosselmann, Aske Skovmand & Owusu, K., 2022, Climate Induced Innovation: Mitigation and Adaptation to Climate Change. Coromaldi, M. & Auci, S. (red.). Palgrave Macmillan, s. 47-80 34 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Household Economics of Cocoa Agroforestry: Costs and Benefits

    Boadi, S. A., Bosselmann, Aske Skovmand, Owusu, K., Asare, R. & Olwig, M. F., 2023, Agroforestry as Climate Change Adaptation: The Case of Cocoa Farming in Ghana. Olwig, M. F., Bosselmann, A. S. & Owusu, K. (red.). Palgrave Macmillan, s. 121-145

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    A road to import of traceable, responsibly produced and deforestation-free soy: Perspectives of Danish and European stakeholders

    Bosselmann, Aske Skovmand & Dolmer, S. E. N., 2022, 43 s.. (IFRO Commissioned Work; Nr. 2022/05).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  8. Udgivet

    Sustainability as competitive advantage: Validation of Compliance

    Bosselmann, Aske Skovmand, Thomsen, M. N., Jensen, M. V., Hansen, E. W., Jakobsen, A. B. & Gylling, M., 2019, 54 s.. (IFRO Commissioned Work; Nr. 2018/16).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  9. Udgivet

    Baggrund for fortællingen om den bæredygtige og ressourceeffektive danske fødevaresektor

    Bosselmann, Aske Skovmand, Jensen, M. V., Lillethorup, T. R. & Gylling, M., 2016, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. 75 s. (IFRO Rapport; Nr. 248).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  10. Udgivet

    En kop kaffe med biodiversitet og rent drikkevand, tak!

    Bosselmann, Aske Skovmand, 12 aug. 2012

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Næste

ID: 4229352