Geir Tveit

Geir Tveit

Specialkonsulent

  • Institutservice

    Rolighedsvej 23, 1958 Frederiksberg C

    Telefon: +4535333001Mobil: +4530706091

  1. 2014
  2. Udgivet

    Løse søer: en tværfaglig undersøgelse af markedsdrevet dyrevelfærd

    Christensen, Tove (red.), Tveit, Geir (red.) & Sandøe, Peter (red.), 2014, Frederiksberg: Center for Bioetik og Risikovurdering. 98 s. (Projektrapport / Center for Bioetik og Risikovurdering; Nr. 19).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  3. 2012
  4. Udgivet

    Kalejdoskopiske blikke på det daglige kød

    Gjerris, Mickey, Klingenberg, R., Meyer, G. & Tveit, Geir, 2012, Kød: en antologi. Gjerris, M., Klingenberg, R., Meyer, G. & Tveit, G. (red.). Tiderne Skifter, s. 11-15 5 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  5. Udgivet

    Kød: en antologi

    Gjerris, Mickey (red.), Klingenberg, R. (red.), Meyer, G. & Tveit, Geir (red.), 2012, Tiderne Skifter. 316 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

  6. Udgivet

    Perifere grise i central debat: om en mediedebat om svinefarme

    Meyer, G. & Tveit, Geir, 2012, Kød: en antologi. Gjerris, M., Klingenberg, R., Meyer, G. & Tveit, G. (red.). Tiderne Skifter, s. 109-122 14 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  7. 2011
  8. Udgivet

    Det økologiske fødevareforbrugs udvikling i Danmark – om baggrunden, projektet og konklusionerne

    Tveit, Geir, Hjelmar, U. & Sandøe, Peter, 2011, Økologiske fødevarer: hvor bevæger forbrugerne sig hen?. Tveit, G. & Sandøe, P. (red.). Center for Bioetik og Risikovurdering, s. 7-11 5 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  9. Udgivet

    Økologiske fødevarer - hvor bevæger forbrugerne sig hen?

    Tveit, Geir (red.) & Sandøe, Peter (red.), 2011, Center for Bioetik og Risikovurdering. 107 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

  10. 2009
  11. Udgivet

    Fremtidens fødevaresikkerhed - nye veje mod sikrere kød i Danmark

    Rosenquist, H. (red.), Sandøe, Peter (red.), Tveit, Geir (red.), Wingstrand, A. (red.) & Aabo, S. (red.), 2009, Center for Bioetik og Risikovurdering. 160 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  12. Udgivet

    Hvad betyder neutralmarineret?

    Tveit, Geir, 2009, I: Bio-Etik i Praksis. 6, 1, s. 1-3 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

  13. Udgivet

    Pil og græs i stedet for kul og gas?

    Tveit, Geir, 2009, I: Bio-Etik i Praksis. 6, 2, s. 1-3 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

  14. 2008
  15. Udgivet

    Forskningsfusk og forventninger

    Tveit, Geir, 2008, I: Bio-Etik i Praksis. 5, 1, 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Forrige 1 2 3 4 Næste

ID: 6025690