Medarbejdere på Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi (IFRO) – Københavns Universitet

IFRO > Medarbejdere

Jesper Lassen

Jesper Lassen

Professor


  1. 2019
  2. Udgivet

    Healthy food is nutritious, but organic food is healthy because it is pure : The negotiation of healthy food choices by Danish consumers of organic food. / Ditlevsen, Kia; Sandøe, Peter; Lassen, Jesper.

    I: Food Quality and Preference, Bind 71, 2019, s. 46-53.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Heterogeneity in consumers' perceptions and demand for local (organic) food products. / Jensen, Jørgen Dejgård; Christensen, Tove; Denver, Sigrid; Ditlevsen, Kia; Lassen, Jesper; Teuber, Ramona.

    I: Food Quality and Preference, Bind 73, 04.2019, s. 255-265.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. 2018
  5. Udgivet

    Samspil mellem økologisk forbrug og sundhed. / Denver, Sigrid; Ditlevsen, Kia; Lassen, Jesper; Nordström, Leif Jonas; Sandøe, Peter; Christensen, Tove.

    Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport. red. / Tove Christensen; Peter Sandøe. Frederiksberg : Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2018. s. 11-33.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

  6. Udgivet

    Ethical considerations and motivations among ’organic’ and ’conventional, local’ consumers. / Ditlevsen, Kia; Lassen, Jesper.

    Bridg’it! – Studying food, flavours and eating across the Channel and the North Sea : Programme & Contributions. 2018. s. 22.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  7. Udgivet

    Replacement i forsøgsdyrsforskningen? En kvalitativ analyse af muligheder og barrierer. / Ditlevsen, Kia; Lund, Thomas Bøker; Lassen, Jesper.

    Frederiksberg : Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2018. 33 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  8. Udgivet

    I hvilket omfang kan geografisk differentiering bidrage til at styrke efterspørgslen efter økologiske fødevarer? / Jensen, Jørgen Dejgård; Christensen, Tove; Denver, Sigrid; Ditlevsen, Kia; Lassen, Jesper; Sandøe, Peter; Teuber, Ramona.

    Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport. red. / Tove Christensen; Peter Sandøe. Frederiksberg : Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2018. s. 35-69.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

  9. Udgivet
  10. Udgivet

    Knowledge and precaution : on organic farmers assessment of new technology. / Lassen, Jesper; Oelofse, Myles.

    I: Sociologia Ruralis, Bind 58, Nr. 2, 2018, s. 351-369.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Listened to, but not heard! The failure to represent the public in genetically modified food policies. / Lassen, Jesper.

    I: Public Understanding of Science, Bind 27, Nr. 8, 2018, s. 923-936.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. Udgivet

    A review of Lake Victoria sardine products business and institutional arrangements for domestic and regional trade. / Mkunda, J.J.; Lassen, Jesper; Chachage, B.; Kusiluka, L.; Pasape, L.

    I: The Strategic Journal of Business & Change Management, Bind 5, Nr. 4, 2018, s. 596-612.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...15 Næste

ID: 4234689