Jørgen Dejgård Jensen

Jørgen Dejgård Jensen

Professor


  1. 2021
  2. Udgivet

    To jokere bestemmer kursen for Kinas grisemarked

    Yu, Wusheng & Jensen, Jørgen Dejgård, 15 nov. 2021, landbrugsavisen.dk.

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  3. Udgivet

    Vi skal spise mindre kød, men der er ét problem: Forskere ved ikke, hvordan klimaet vil påvirke forbruget

    Yu, Wusheng & Jensen, Jørgen Dejgård, 18 aug. 2021, Altinget.dk.

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  4. Udgivet

    Consumer preferences for reduced antibiotic use in Danish pig production

    Denver, Sigrid, Jensen, Jørgen Dejgård & Christensen, Tove, 2021, I: Preventive Veterinary Medicine. 189, 7 s., 105310.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Health economic benefits from optimized meal services to older adults - a literature-based synthesis

    Jensen, Jørgen Dejgård, 2021, I: European Journal of Clinical Nutrition. 75, s. 26–37 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewfagfællebedømt

  6. Udgivet

    How valuable are antimicrobials for pig production? An econometric analysis

    Jensen, Jørgen Dejgård, Belay, Dagim & Olsen, Jakob Vesterlund, 2021, I: Journal of Agricultural and Resource Economics. 46, 3, s. 509-525 17 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Kortlægning af ressourceudnyttelse i værdikæder for dansk fødevareproduktion

    Jensen, Jørgen Dejgård, 2021, 65 s.. (IFRO Udredning; Nr. 2021/16).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  8. Udgivet

    Pig farmers' perceptions of economic incentives to control Salmonella prevalence at herd level

    Olsen, Jakob Vesterlund, Christensen, Tove & Jensen, Jørgen Dejgård, 2021, I: Frontiers in Veterinary Science. 8, 14 s., 647697.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Producers' and processors' perceptions of locality and its interaction with the concept of organic farming: empirical evidence from Denmark

    Teuber, R. & Jensen, Jørgen Dejgård, 2021, I: British Food Journal. 123, 12, s. 4049-4068 20 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Sundhedsøkonomiske effekter ved efterlevelse af klimavenlige kostråd

    Jensen, Jørgen Dejgård, 2021, 36 s.. (IFRO Udredning; Nr. 2021/01).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  11. Udgivet

    The case for developing a cohesive systems approach to research across unhealthy commodity industries

    Knai, C., Petticrew, M., Capewell, S., Cassidy, R., Collin, J., Cummins, S., Eastmure, E., Fafard, P., Fitzgerald, N., Gilmore, A. M., Hawkins, B., Jensen, J. D., Vittal Katikireddi, S., Maani, N., Mays, N., Mwatsama, M., Nakkash, R., Orford, J., Rutter, H., Savona, N. & 2 flere, van Schmalwyk, M. C. I. & Weishaar, H., 2021, I: BMJ Global Health. 6, 2, 11 s., e003543.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

Forrige 1 2 Næste

ID: 919330