Sigrid Denver

Sigrid Denver

Lektor


  1. 2024
  2. Udgivet

    Review on the contribution of farming practices and technologies towards climate-smart agricultural outcomes in a European context

    Erekalo, Kassa Tarekegn, Pedersen, Søren Marcus, Christensen, Tove, Denver, Sigrid, Gemtou, M., Fountas, S. & Isakhanyan, G., 2024, I: Smart Agricultural Technology. 7, 13 s., 100413.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    The impact of voluntary sustainability adjustments on greenhouse gas emissions from food consumption: The case of Denmark

    Nordström, J. & Denver, Sigrid, 2024, I: Cleaner and Responsible Consumption. 12, 13 s., 100164.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. 2023
  5. Udgivet

    Plant-based food – Purchasing intentions, barriers and drivers among different organic consumer groups in Denmark

    Denver, Sigrid, Nordström, J. & Christensen, Tove, 2023, I: Journal of Cleaner Production. 419, 10 s., 138256.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet
  7. 2022
  8. Udgivet

    Dietary priorities and consumers’ views of the healthiness of organic food: purity or flexibility?

    Denver, Sigrid, Christensen, Tove, Nordström, J., Ditlevsen, Kia, Jensen, Jørgen Dejgård & Sandøe, Peter, 2022, I: Organic Agriculture. 12, s. 163–175 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Is there a potential international market for Danish welfare pork? A consumer survey from Denmark, Sweden, and Germany

    Denver, Sigrid, Christensen, Tove, Nordström, J., Lund, Thomas Bøker & Sandøe, Peter, 2022, I: Meat Science. 183, 108616.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Reduced beef consumption among different organic consumer groups – drivers and substitution patterns

    Denver, Sigrid, Nordström, L. J. & Christensen, Tove, 2022, Transforming food systems: ethics, innovation and responsibility. Bruce, D. & Bruce, A. (red.). Wageningen Academic Publishers, s. 371-374 4 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    The budgetary implications of being an organic consumer

    Denver, Sigrid, Nordström, J. & Christensen, Tove, 2022, I: Journal of International Food and Agribusiness Marketing. 34, 1, s. 60-76 17 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. 2021
  13. Udgivet

    Consumer preferences for low-salt foods: A Danish case study based on a comprehensive supermarket intervention

    Denver, Sigrid, Christensen, Tove & Nordström, J., 2021, I: Public Health Nutrition. 24, 12, s. 3956-3965 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  14. Udgivet

    Consumer preferences for reduced antibiotic use in Danish pig production

    Denver, Sigrid, Jensen, Jørgen Dejgård & Christensen, Tove, 2021, I: Preventive Veterinary Medicine. 189, 7 s., 105310.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 Næste

ID: 4235425