Tina Hansen
Studielektor
1 - 4 ud af 4Pr. side: 10
- 2004
- Udgivet
Hvor hurtigt skal varmebehandlede levnedsmidler nedkøles?
Andersen, K. G., Hansen, Tina & Knoechel, Susanne, 2004, I: Plus Proces. 5, s. 10-12 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Måling af håndhygiejne
Hansen, Tina & Knoechel, Susanne, 2004, I: Rent i Danmark: rengøring, vedligeholdelse og service rent i Danmark. 3, s. 16-17 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- 2003
- Udgivet
Hazards, patient satisfaction and energy intaks: food buffets vs. tray service in two Danish hospitals
Lindgaard, K. B., Hansen, Tina, Tetens, I. & Knoechel, Susanne, 2003, Culinary Arts and Sciences IV Global and National. Edwards, J. S. A. & Gustafsson, I-B. (red.). Bournemouth: Worshipful Company of Cooks Research Centre, s. 55-65 11 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
- 2002
- Udgivet
Ny effektiv metode til måling af håndhygiejne
Hansen, Tina & Knoechel, Susanne, 2002, I: Plus Proces. 9, s. 8-10 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
ID: 4241000