Tina Hansen

Tina Hansen

Studielektor


  1. 2003
  2. Udgivet
  3. Udgivet

    Hazards, patient satisfaction and energy intake: food buffets vs. tray service in two Danish hospitals

    Lindgaard, K. B., Hansen, Tina & Tetens, I., 2003, IV. J.S.A. Edwards & I-B. Gustafsson (red.). Worshipful Company of Cooks Research Centre, s. 55-65 11 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  4. Udgivet

    Hazards, patient satisfaction and energy intaks: food buffets vs. tray service in two Danish hospitals

    Lindgaard, K. B., Hansen, Tina, Tetens, I. & Knoechel, Susanne, 2003, Culinary Arts and Sciences IV Global and National. Edwards, J. S. A. & Gustafsson, I-B. (red.). Bournemouth: Worshipful Company of Cooks Research Centre, s. 55-65 11 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  5. Udgivet

    Image analysis method for evaluation of specific and non-specific hand contamination

    Hansen, Tina & Knoechel, Susanne, 2003, I: Journal of Applied Microbiology. 94, 3, s. s.483-494 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4241000