Katherine O'Doherty Jensen

Katherine O'Doherty Jensen

Lektor emeritus


  1. 2003
  2. Udgivet
  3. Udgivet

    Hvad er 'rigtig mad'?

    Jensen, Katherine O'Doherty, 2003, Mad, mennesker og måltider. L. Holm (red.). 1 udg. København: Munksgaard , s. 65-80 15 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  4. Udgivet

    Mad og identitet

    Jensen, Katherine O'Doherty, 2003, Mad, mennesker og måltider. L. Holm (red.). 1 udg. København: Munksgaard , s. 51-64 14 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  5. Udgivet

    The Contribution of Cognitive Semantics to the Development of Sociological Theory of Food Culture and Food Practices

    Jensen, Katherine O'Doherty, 2003, Institut for Human Ernæring. 182 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandling

ID: 4237502