Kia Ditlevsen

Kia Ditlevsen

Lektor


  1. Udgivet

    Fattigdom er blevet hverdag

    Andrade, S. B. & Ditlevsen, Kia, 19 dec. 2014, I: Information. s. 20 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

  2. Udgivet

    Tilbage til almissestaten

    Christensen, P. & Ditlevsen, Kia, 28 nov. 2014, I: Information. s. 20 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

  3. Udgivet

    Samspil mellem økologisk forbrug og sundhed

    Denver, Sigrid, Ditlevsen, Kia, Lassen, J., Nordström, L. J., Sandøe, Peter & Christensen, Tove, 2018, Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport. Christensen, T. & Sandøe, P. (red.). Frederiksberg: Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, s. 11-33 23 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

  4. Udgivet

    Dietary priorities and consumers’ views of the healthiness of organic food: purity or flexibility?

    Denver, Sigrid, Christensen, Tove, Nordström, J., Ditlevsen, Kia, Jensen, Jørgen Dejgård & Sandøe, Peter, 2022, I: Organic Agriculture. 12, s. 163–175 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Madlavning, fællesmåltider og sundhed: en litteraturstudie

    Ditlevsen, Kia & Holm, Lotte, 2016, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. 50 s. (IFRO Rapport; Nr. 251).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  6. Udgivet

    From policy to reality: early overweight, structural barriers and the allocation of responsibility in the Danish health care system

    Ditlevsen, Kia, Reventlow, Susanne & Nielsen, A. L., 2016, I: Critical Public Health. 26, 5, s. 566–577 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Synthetic livestock vaccines as risky interference with nature? Lay and expert arguments and understandings of “naturalness”

    Ditlevsen, Kia, Glerup, Cecilie, Sandøe, Peter & Lassen, J., 2020, I: Public Understanding of Science. 29, 3, s. 289-305 17 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Healthy food is nutritious, but organic food is healthy because it is pure: The negotiation of healthy food choices by Danish consumers of organic food

    Ditlevsen, Kia, Sandøe, Peter & Lassen, J., 2019, I: Food Quality and Preference. 71, s. 46-53 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Socialkonstruktivisme: et andet blik på køn, etnicitet og mad

    Ditlevsen, Kia, 2015, Madsociologi. Fuglsang, J. & Buono Stamer, N. (red.). København: Munksgaard , s. 69-85 17 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Replacement i forsøgsdyrsforskningen? En kvalitativ analyse af muligheder og barrierer

    Ditlevsen, Kia, Lund, Thomas Bøker & Lassen, J., 2018, Frederiksberg: Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. 33 s. (IFRO Rapport; Nr. 270).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Forrige 1 2 3 4 Næste

ID: 34333298