Kia Ditlevsen
Lektor
- Udgivet
A taste for locally produced food - Values, opinions and sociodemographic differences among "organic" and "conventional" consumers
Ditlevsen, Kia, Denver, Sigrid, Christensen, Tove & Lassen, J., 2020, I: Appetite. 147, 11 s., 104544.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- E-pub ahead of print
Bad avocados, culinary standards, and knowable knowledge: Culturally appropriate rejections of meat reduction
Skelly, Thomas Andras Matthiessen & Ditlevsen, Kia, 2 apr. 2024, (E-pub ahead of print) I: Journal of Consumer Culture.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Better than antibiotics. Public understandings of risk, human health and the use of synthetically obtained livestock vaccines in five European countries
Ditlevsen, Kia, Glerup, Cecilie, Sandøe, Peter & Lassen, J., 2021, I: Health, Risk & Society. 23, 5-6, s. 196-216 21 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Body weight management and dilemmas of health responsibility for vulnerable groups in the changing Danish welfare state: a comparative case analysis
Vitus, K., Tørslev, M. K., Ditlevsen, Kia & Nielsen, A. L., 2018, I: Critical Public Health. 28, 1, s. 22-34 14 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Dietary priorities and consumers’ views of the healthiness of organic food: purity or flexibility?
Denver, Sigrid, Christensen, Tove, Nordström, J., Ditlevsen, Kia, Jensen, Jørgen Dejgård & Sandøe, Peter, 2022, I: Organic Agriculture. 12, s. 163–175 13 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Ethical considerations and motivations among ’organic’ and ’conventional, local’ consumers
Ditlevsen, Kia & Lassen, J., 2018, Bridg’it! – Studying food, flavours and eating across the Channel and the North Sea : Programme & Contributions. s. 22 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning
- Udgivet
Fattigdom er blevet hverdag
Andrade, S. B. & Ditlevsen, Kia, 19 dec. 2014, I: Information. s. 20 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Bidrag til avis - Kommentar/debat › Formidling
- Udgivet
Folk, der spiser økologisk, spiser generelt sundere
Sandøe, Peter, Denver, Sigrid, Ditlevsen, Kia, Lassen, J. & Christensen, Tove, 19 feb. 2018, Politiken.dk.Publikation: Andet › Udgivelser på nettet - Net-publikation › Formidling
- Udgivet
From policy to reality: early overweight, structural barriers and the allocation of responsibility in the Danish health care system
Ditlevsen, Kia, Reventlow, Susanne & Nielsen, A. L., 2016, I: Critical Public Health. 26, 5, s. 566–577 12 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Healthy food is nutritious, but organic food is healthy because it is pure: The negotiation of healthy food choices by Danish consumers of organic food
Ditlevsen, Kia, Sandøe, Peter & Lassen, J., 2019, I: Food Quality and Preference. 71, s. 46-53 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 34333298
Flest downloads
-
429
downloads
Replacement i forsøgsdyrsforskningen? En kvalitativ analyse af muligheder og barrierer
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
Udgivet -
69
downloads
Pathways of less healthy diets. An investigation of the everyday food practices of men and women in low income households
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet