Leif Jonas Nordström
Leif Jonas Nordström

Lektor

  • Sektion for Forbrug, Bioetik og Regulering

    Rolighedsvej 25, 1958 Frb. C, Bygning A, 2. sal, Bygning: 2.16A

    Telefon: +45 35 33 19 72

  1. 2020
  2. Udgivet

    Interested, indifferent or active information avoider of climate labels: Cognitive dissonance and ascription of responsibility as motivating factors

    Edenbrandt, Anna Kristina, Lagerkvist, C. & Nordström, Leif Jonas, 13 mar. 2020, AgriFood Economics Centre, 30 s. (AgriFood Economics Centre Working Paper; Nr. 2020:1).

    Publikation: Working paperForskning

  3. Udgivet

    Socioeconomic prospects of a seaweed bioeconomy in Sweden

    Hasselström, L., Thomas, J. B., Nordström, Leif Jonas, Cervin, G., Nylund, G. M., Pavia, H. & Gröndahl, F., 31 jan. 2020, I : Scientific Reports. 10, 7 s., 1610.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. E-pub ahead of print

    Strategic ignorance of health risk: its causes and policy consequences

    Nordström, Leif Jonas, Thunström, L., van 't Veld, K., Shogren, J. F. & Ehmke, M., 27 jan. 2020, I : Behavioural Public Policy. 32 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. 2019
  6. Drivers of changing urban flood risk: A framework for action

    Berndtsson, R., Becker, P., Persson, A., Aspegren, H., Haghighatafshar, S., Jönsson, K., Larsson, R., Mobini, S., Mottaghi, M., Nilsson, J., Nordström, Leif Jonas, Pilesjö, P., Scholz, M., Sternudd, C., Sörensen, J. & Tussupova, K., 2019, I : Journal of Environmental Management. 240, s. 47-56 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Forbrugerefterspørgsel efter madvarer med lavere saltindhold

    Denver, Sigrid, Nordström, Leif Jonas & Christensen, Tove, 2019, 49 s.. (IFRO Udredning; Nr. 2019/16).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  8. Udgivet

    Is an increase in organic consumption accompanied by a healthier diet? A comparison of changes in eating habits among Danish consumers

    Denver, Sigrid, Nordström, Leif Jonas & Christensen, Tove, 2019, I : Journal of Food Products Marketing. 25, 5, s. 479-499 21 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Modelling the effect of compliance with Nordic nutrition recommendations on cardiovascular disease and cancer mortality in the Nordic countries

    Saha, S., Nordström, Leif Jonas, Mattisson, I., Nilsson, P. M. & Gerdtham, U. G., 2019, I : Nutrients. 11, 6, 17 s., 1434.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Prevention of cardiovascular disease and cancer mortality by achieving healthy dietary goals for the Swedish population: A macro-simulation modelling study

    Saha, S., Nordström, Leif Jonas, Gerdtham, U. G., Mattisson, I., Nilsson, P. M. & Scarborough, P., 2019, I : International Journal of Environmental Research and Public Health. 16, 5, 11 s., 890.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. 2018
  12. Udgivet

    Increase in organic consumption and dietary health: a dynamic approach

    Denver, Sigrid, Nordström, Leif Jonas & Christensen, Tove, 2018, International Food Marketing Research Symposium : Conference Proceedings. s. 28-32 5 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  13. Udgivet

    Samspil mellem økologisk forbrug og sundhed

    Denver, Sigrid, Ditlevsen, Kia, Lassen, J., Nordström, Leif Jonas, Sandøe, Peter & Christensen, Tove, 2018, Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport. Christensen, T. & Sandøe, P. (red.). Frederiksberg: Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, s. 11-33 23 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 Næste

ID: 4239987