Peter Sandøe

Peter Sandøe

Sektionsleder, Professor

Medlem af:


    1. Udgivet

      "Meat is murder": Sådan siger nogle radikale dyrevenner. Har de en pointe?

      Sandøe, Peter, 2010, I: Dyrlægen; fagmagasin for dyrlæger, veterinærstuderende og veterinærsygeplejersker. 3, 5, s. 30-31 2 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

    2. Udgivet

      'Animal ethics dilemma': an interactive learning tool for university and professional training

      Hanlon, A. J., Algers, A., Dich, Trine, Hansen, Tina, Loor, H. & Sandøe, Peter, 2007, I: Animal Welfare. 16, Suppl. 1, s. 155-158 4 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

    3. Udgivet

      'We have to go where the money is' - dilemmas in the role of nutrition scientists: an interview study

      Folker, A. P., Holm, Lotte & Sandøe, Peter, 2009, I: Minerva. 47, s. 217-236 20 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

    4. Udgivet

      A One Health perspective on canine obesity

      Sandøe, Peter, 2019, I: Welfare Pulse. 27, s. 1-17 17 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

    5. Udgivet

      A computer-based instruction programme for education in animal welfare

      Keeling, L. J., Oltenacu, P. A., Algers, B., Oltenacu, E., Karonen, J., Christiansen, Stine B., O'Brian, H., Hydbring, E., Sherwin, C., Sandøe, Peter & Rowan, A., 2000. 1 s.

      Publikation: KonferencebidragPaperForskning

    6. Udgivet

      A dividing issue: attitudes to the shooting of rear and release birds among landowners, hunters and the general public in Denmark

      Gamborg, Christian, Jensen, Frank Søndergaard & Sandøe, Peter, nov. 2016, I: Land Use Policy. 57, s. 296-304 9 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

    7. Udgivet

      A good taste in the meat, a good taste in the mouth: animal welfare as an aspect of pork quality in three European countries

      Thorslund, C. A. H., Sandøe, Peter, Aaslyng, M. D. & Lassen, J., nov. 2016, I: Livestock Science. 193, s. 58-65 8 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

    8. Udgivet

      A matter of importance: considering benefit in animal ethics review

      Olsson, I. A. S., Varga, O. & Sandøe, Peter, 2015, Taking ethical considerations into account? Methods to carry out the harm-benefit analysis according to the EU Directive 2010/6/EU: proceedings of a symposium at the Messerli Research Institute, Vienna, March 2013. Grimm, H., Alzmann, N. & Marashi, V. (red.). s. 33-36 4 s. (ALTEX Proceedings; Nr. 1, Bind 4).

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

    9. Udgivet

      A multidimensional measure of animal ethics orientation: Developed and applied to a representative sample of the Danish public

      Lund, Thomas Bøker, Kondrup, Sara Vincentzen & Sandøe, Peter, 2019, I: PLOS ONE. 14, 2, 24 s., e0211656.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

    10. Udgivet

      A philosophical debate on the nature of well-being: implications for animal welfare

      Appleby, M. C. & Sandøe, Peter, 2002, I: Animal Welfare. 11, s. 283-294 12 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

    Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...91 Næste

    ID: 921743