Særlige IFRO-udgivelser
Alle forfattere fra Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi (IFRO) er fremhævede nedenfor.
Du kan finde deres medarbejderprofiler i Medarbejderlisten.
Authors employed by the Department of Food and Resource Economics (IFRO) are highlighted below.
You can find their profiles of in the staff list.
titel/title | forfatter/authour | udgivelsesår/publication year |
Styrkelse af grisenes velfærd gennem markedsdrevne initiativer |
red: Tove Christensen, Peter Sandøe |
2020 |
GDPR for Researchers |
Lene Stevner, Peter Sandøe |
2018 |
Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport
|
red: Tove Christensen og Peter Sandøe |
2018 |
The +10 million tonnes study - Increasing the sustainable production of biomass for biorefineries |
red.: Morten Gylling, Uffe Jørgensen, Niclas Scott Bentsen, Claus Felby, Vivian Kvist Johannsen |
2016 (updated version)
|
Økologiske fødevarer - hvor bevæger forbrugerne sig hen? |
red.: Geir Tveit & Peter Sandøe |
2011 |
Earth on Fire: Climate change from a philosophical and ethical perspective |
red.: Mickey Gjerris, Christian Gamborg, Jørgen E. Olesen & Jakob Wolf |
2009 |
Fremtidens fødevaresikkerhed - nye veje mod sikrere kød i Danmark |
red.: Hanne Rosenquist, Peter Sandøe, Geir Tveit, Anne Wingstrand & Søren Aabo |
2009 |
Om særlige IFRO-udgivelser
Her findes publikationer, hvor IFRO (eller FOI før 2013) er udgiver eller medudgiver, og som ikke indgår i en IFRO-serie.