Lotte Holm
Professor
Sektion for Forbrug, Bioetik og Regulering
Rolighedsvej 23
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0003-0667-7779
Flest downloads
-
4727 downloadsUdgivet
The food we eat in Nordic countries - some changes between 1997 and 2012
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
-
2025 downloadsUdgivet
The modernisation of Nordic eating: studying changes and stabilities in eating patterns
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
-
1443 downloadsUdgivet
Easy to chew, but hard to swallow - consumer perception of neutrally marinated meat
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
-
1139 downloadsUdgivet
Let at tygge, men svært at sluge: en interviewundersøgelse om forbrugeres og øvrige aktørers opfattelser af neutralmarineret kød
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
ID: 920181
Flest downloads
-
4727
downloads
The food we eat in Nordic countries - some changes between 1997 and 2012
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
2025
downloads
The modernisation of Nordic eating: studying changes and stabilities in eating patterns
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1443
downloads
Easy to chew, but hard to swallow - consumer perception of neutrally marinated meat
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet