Lotte Holm

Lotte Holm

Professor


  1. 1997
  2. Published

    Faktorer af betydning for kostvaner i den danske befolkning: den samfundsmæssige produktion, hverdagslivets organisering, mad og subjektivitet, hverdagens mad, mad i familien, den sunde mad, ernæringsoplysningens rolle

    Holm, Lotte, 1997, Menneskets ernæring : fra molekylærbiologi til sociologi. Astrup, A., Garby, L. & Stender, S. (eds.). København: Handelshøjskolens Forlag, p. 184-196 14 p.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterCommunication

  3. 1998
  4. Published

    Ernæringsoplysning og madkultur: et sociologisk perspektiv

    Holm, Lotte, 1998, Levnedsmiddelstyrelsens ernæringsoplysning : en ekstern vurdering. Husby, I. & Stubgaard, K. (eds.). København: Hans Reitzels Forlag, p. 64-71 8 p.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterCommunication

  5. Published

    Hverdagens madkultur: eller hvordan vi vælger at leve med sundheden og ernæringen

    Holm, Lotte, 1998, In: Ernaerings- og Husholdningsoekonomen. 6/7, p. 144-147 4 p.

    Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

  6. Published

    Madkultur og forandring

    Iversen, T. & Holm, Lotte, 1998, In: Liv. 1, p. 9-10 2 p.

    Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

  7. Published

    Svar (på debat om opdragelse til spiseforstyrrelse eller til konstant kunde i Nycomed Danmarks slankebutik)

    Astrup, A., Stender, S., Michaelsen, Kim F., Kondrup, J., Hølmer, G., Sandström, B., Holm, Lotte, Hertz, M., Overvad, O. K., Osler, M., Thorling, E. B., Mosekilde, L. & Laub Hansen, G., 1998, In: Ugeskrift for læger. 160, 3, p. 301-302 2 p.

    Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

  8. 1999
  9. Published

    Måltidet skaber familien

    Iversen, T. & Holm, Lotte, 1999, In: Dagbladet Information. 13-14. november, 1 p.

    Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

  10. 2000
  11. Published

    Eating in the hospital: on the role of food in total institutions

    Holm, Lotte & Smidt, S., 2000, Disease, knowledge and society. Effersøe Gannik, D. & Launsø (eds.). København: Samfundslitteratur, p. 197-213 17 p.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterCommunication

  12. 2001
  13. Published

    The multiple meanings of food on modern everyday life: the exemple of meat

    Holm, Lotte, 2001, Sociology of consumption. p. 146-158 13 p.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterCommunication

  14. 2002
  15. Published

    Danskernes fødevareforbrug i stadig ændring: klare tendenser i perioden 1995-2001

    Haraldsdóttir, J., Astrup, A., Weirsøe Dynesen, A. & Holm, Lotte, 2002

    Research output: Other contributionCommunication

  16. Published

    De store ernæringskampagner virker faktisk: spørgsmål og svar

    Holm, Lotte, Weirsøe Dynesen, A., Astrup, A. & Haraldsdóttir, J., 2002

    Research output: Other contributionCommunication

Previous 1 2 3 4 Next

ID: 920181