Jørgen Dejgård Jensen
Professor
- 2013
- Udgivet
Afgifter på sodavand - vil en størrelsesdifferentieret afgift nedsætte forbruget?
Adam, A., Smed, Sinne & Jensen, Jørgen Dejgård, 2013, I: Samfundsøkonomen. 2013, 3, s. 10-16 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Analyse af omkostningseffektiviteten ved drivhusgasreducerende tiltag i relation til landbruget
Dubgaard, Alex, Laugesen, F. M., Ståhl, L., Bang, J. R., Schou, E., Jacobsen, Brian H., Ørum, Jens Erik & Jensen, Jørgen Dejgård, 2013, Frederiksberg: Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. 302 s. (IFRO Rapport; Nr. 221).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Rådgivning
- Udgivet
Economic viability of new launched school lunch programmes
Jensen, Jørgen Dejgård, Smed, Sinne, Mørkbak, M. R., Voigt-Nielsen, K. & Malmgren, M., 2013, I: British Food Journal. 115, 7, s. 1038 - 1053 16 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Economies of capacity use in decontamination of pig carcasses
Jensen, Jørgen Dejgård, Lawson, L. G. & Lund, M., 2013, I: Journal of Agricultural and Applied Economics. 45, 1, s. 125-138 14 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Farm profitability and structural challenges: geographical patterns in the Danish agricultural economy
Jensen, Jørgen Dejgård & Kristensen, I. T., 2013, I: Geografisk Tidsskrift/Danish Journal of Geography. 113, 1, s. 39-52 14 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Food industry firms' economic incentives to provide nutritional information to the market: European breakfast cereals, snacks, and soft drinks industries
Jensen, Jørgen Dejgård & Ronit, Karsten, 2013, I: Journal of International Food & Agribusiness Marketing. 25, 3, s. 209-224 16 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Forbrugeres efterspørgsel efter forskellige kvalitetsegenskaber i fødevarerne
Jensen, Jørgen Dejgård, Bonnichsen, O. & Mørkbak, M. R., 2013, 81 s.. Nr. 030-0026/12-0720, jan. 31, 2013. (IFRO Udredning; Nr. 2013/11).Publikation: Udredning/notat › Faglig redegørelse
- Udgivet
Kvantitative målsætninger for landdistriktsprogrammet
Jensen, Jørgen Dejgård & Jensen, H. G., 2013, 13 s.. Nr. 030-0026/12-0720, (IFRO Udredning; Nr. 2013/2).Publikation: Udredning/notat › Faglig redegørelse
- Udgivet
Markedsdata for økologisk food service – forundersøgelse
Jensen, Jørgen Dejgård, 2013, 12 s.. Nr. 030-0021/13-5480, sep. 04, 2013. (IFRO Udredning; Nr. 2013/12).Publikation: Udredning/notat › Faglig redegørelse
- Udgivet
Revideret konsekvensberegning af aftalen om MFF af 8. februar 2013
Jensen, Jørgen Dejgård, 2013, 9 s.. apr. 19, 2013. (IFRO Udredning; Nr. 2013/33).Publikation: Udredning/notat › Faglig redegørelse
ID: 919330
Flest downloads
-
6226
downloads
Economic costs and benefits of promoting healthy takeaway meals at workplace canteens
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
3589
downloads
The new Nordic diet - consumer expenditures and economic incentives estimated from a controlled intervention
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet