Aske Skovmand Bosselmann

Aske Skovmand Bosselmann

Lektor


  1. Udgivet

    A road to import of traceable, responsibly produced and deforestation-free soy: Perspectives of Danish and European stakeholders

    Bosselmann, Aske Skovmand & Dolmer, S. E. N., 2022, 43 s.. (IFRO Commissioned Work; Nr. 2022/05).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  2. Udgivet

    Analyse af barrierer og mulige reguleringsinstrumenter til at fremme en øget dansk produktion af grønne proteinkilder til fødevarer og foder

    Frandsen, Olivia, Bosselmann, Aske Skovmand, Hasler, Berit & Hansen, Henning Otte, 2023, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. 44 s. (IFRO Udredning; Nr. 2023/20).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  3. Udgivet

    Ansvarlighed i værdikæderne for soja og palmeolie

    Bosselmann, Aske Skovmand, Lind, K. M. H. & Gylling, M., 2014, 29 s.. (IFRO Udredning; Nr. 2014/1).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  4. Udgivet

    Baggrund for fortællingen om den bæredygtige og ressourceeffektive danske fødevaresektor

    Bosselmann, Aske Skovmand, Jensen, M. V., Lillethorup, T. R. & Gylling, M., 2016, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. 75 s. (IFRO Rapport; Nr. 248).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  5. Udgivet

    Certificeringssystemer og omkostninger for certificeret soja og palmeolie

    Bosselmann, Aske Skovmand & Gylling, M., 2013, 20 s.. Nr. 030-0016/13-5480, (IFRO Udredning; Nr. 2013/15).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  6. Udgivet

    Compendium: Sustainability in the food sector

    Hajderllari, L., Bosselmann, Aske Skovmand & Gylling, M., 2013, 38 s.. Nr. 030-0016/13-5480, apr. 25, 2013. (IFRO Commissioned Work; Nr. 2013/32).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  7. Udgivet

    Danmarks rolle i de globale værdikæder for konventionel og certificeret soja og palmeolie

    Bosselmann, Aske Skovmand & Gylling, M., 2012, 33 s.. (FOI Udredning; Nr. 2012/13).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  8. Udgivet
  9. Udgivet

    Definition af industriel bæredygtighed i landbrugs- og fødevaresektoren

    Bosselmann, Aske Skovmand, 2012, 6 s.. dec. 07, 2012. (FOI Udredning; Nr. 2012/32).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  10. Udgivet

    Den danske fødevaresektor: certificering og standarder på eksportmarkederne

    Bosselmann, Aske Skovmand & Gylling, M., 2012, 35 s.. (FOI Udredning; Nr. 2012/15).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 4229352