Jørgen Dejgård Jensen
Professor
ORCID: 0000-0002-0141-7225
1 - 3 ud af 3Pr. side: 10
- 2018
- Udgivet
Effektivitet af forskellige typer interventioner i forhold til kostændringer: Et review af litteraturen
Jensen, Jørgen Dejgård, 2018, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. 32 s. (IFRO Rapport; Nr. 280).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Rådgivning
- Udgivet
Food waste prevention: State of the art in impact assessment and empirical evidence for Denmark
Jensen, Jørgen Dejgård & Teuber, R., 2018, Department of Food and Resource Economics, University of Copenhagen. 63 s. (IFRO Report; Nr. 279).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Rådgivning
- Udgivet
Kan reduktionsmålsætninger for nitratudvaskning til Limfjorden opfyldes ved øget dyrkning af biomasse?
Børgesen, C. D., Dalgaard, T., Pedersen, B. F., Kristensen, T., Jacobsen, Brian H., Jensen, Jørgen Dejgård, Gylling, M. & Jørgensen, U., 2018, DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug. 79 s. (DCA rapport; Nr. 131).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Rådgivning
ID: 919330
Flest downloads
-
6199
downloads
Economic costs and benefits of promoting healthy takeaway meals at workplace canteens
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
3587
downloads
The new Nordic diet - consumer expenditures and economic incentives estimated from a controlled intervention
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet