Wesley Dean
Lektor
- 2024
- Udgivet
Incorporate ethics into US public health plans
Anthony, R., Miller, D. S., Hoenig, D. E., Millar, K. M., Goodwin, J., Dean, Wesley, Grimm, H., Meijboom, F. L. B., Murphy, J., Murphy, E. P., Scott, H. M. & De Paula Vieira, A., 2024, I: Science. 383, 6687, s. 1066-1067Publikation: Bidrag til tidsskrift › Letter › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Measuring pleasure from food: validation of the food pleasure scale by multiple techniques and mixed methods
Hyldelund, N. B., Byrne, D. V., Dean, Wesley, Squarzon, Claudia & Andersen, B. V., 2024, I: Foods. 13, 3, 25 s., 477.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Quality of life and the role of food and eating as described by community-dwelling older adults
Vaudin, A., Dean, Wesley & Sahyoun, N., 2024, I: Journal of Nutrition in Gerontology and Geriatrics. 43, 1, s. 14-35Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 2023
- Udgivet
Can the Taste of Necessity Be a Taste of Sustainability? an Examination of the American Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP)
Dean, Wesley, 2023, Paul B. Thompson's Philosophy of Agriculture : Fields, Farmers, Forks, and Food. Springer, s. 159-172 14 s. (International Library of Environmental, Agricultural and Food Ethics, Bind 34).Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Intersectionality and food consumption: a roundtable
Wahlen, S., Plessz, M., Dean, Wesley, Ditlevsen, Kia, Magkriotis, S. & Ramos, V., 2023, I: Consumption and Society. 2, 1, s. 122–135 14 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Service awareness among older adults experiencing barriers to food and eating
Vaudin, A., Dean, Wesley, Chen, J. & Sahyoun, N. R., 2023, I: Journal of Nutrition Education and Behavior. 55, 8, s. 564-574 11 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 2022
- Udgivet
Sådan ændrer vi madvaner, når livet bliver dyrere
Holm, Lotte, Lund, Thomas Bøker & Dean, Wesley, 26 sep. 2022, Videnskab.dk.Publikation: Andet › Udgivelser på nettet - Net-publikation › Formidling
- Udgivet
Samfundsvidenskabelig forskning skal bane vejen for klimavenlige madvaner
Holm, Lotte, Dean, Wesley, Sandøe, Peter, Jensen, Jørgen Dejgård, Hansen, Lars Gårn, Christensen, Tove, Ditlevsen, Kia, Lund, Thomas Bøker, Andersen, S. S., Denver, Sigrid, Pless, Carl-Emil & Smed, Sinne, 2 jun. 2022, Altinget.dk.Publikation: Andet › Udgivelser på nettet - Net-publikation › Formidling
- 2021
- Udgivet
Hornless cattle – is gene editing the best solution?
Sandøe, Peter, Borchersen, S., Dean, Wesley, Hyttel, P., Sørensen, L. P. & Palmer, C., 2021, Justice and food security in a changing climate: EurSafe 2021, Fribourg, Switzerland, 24-26 June 2021. Schübel, H. & Wallimann-Helmer, I. (red.). Wageningen Academic Publishers, s. 324-330 7 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Validity of the Food Insecurity Experience Scale (FIES) for use in League of Arab States (LAS) and characteristics of food insecure individuals by Human Development Index (HDI)
Sheikomar, O. B., Dean, Wesley, Ghattas, H. & Sahyoun, N. R., 2021, I: Current Developments in Nutrition. 5, 4, 10 s., nzab017.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 249086626
Flest downloads
-
106
downloads
Hornless cattle – is gene editing the best solution?
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
55
downloads
Validity of the Food Insecurity Experience Scale (FIES) for use in League of Arab States (LAS) and characteristics of food insecure individuals by Human Development Index (HDI)
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
21
downloads
Measuring pleasure from food: validation of the food pleasure scale by multiple techniques and mixed methods
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet