Er kosten en privat sag?

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterCommunication

Standard

Er kosten en privat sag? / Kærgård, Niels.

Ny nordisk hverdagsmad - om at skabe en bæredygtig madkultur: temahæfte 2011. ed. / Lykke Thostrup; Kristian Levring Madsen. Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Københavns Universitet, 2011. p. 12-13.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterCommunication

Harvard

Kærgård, N 2011, Er kosten en privat sag? in L Thostrup & KL Madsen (eds), Ny nordisk hverdagsmad - om at skabe en bæredygtig madkultur: temahæfte 2011. Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Københavns Universitet, pp. 12-13. <https://www.e-pages.dk/ku/433/25>

APA

Kærgård, N. (2011). Er kosten en privat sag? In L. Thostrup, & K. L. Madsen (Eds.), Ny nordisk hverdagsmad - om at skabe en bæredygtig madkultur: temahæfte 2011 (pp. 12-13). Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Københavns Universitet. https://www.e-pages.dk/ku/433/25

Vancouver

Kærgård N. Er kosten en privat sag? In Thostrup L, Madsen KL, editors, Ny nordisk hverdagsmad - om at skabe en bæredygtig madkultur: temahæfte 2011. Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Københavns Universitet. 2011. p. 12-13

Author

Kærgård, Niels. / Er kosten en privat sag?. Ny nordisk hverdagsmad - om at skabe en bæredygtig madkultur: temahæfte 2011. editor / Lykke Thostrup ; Kristian Levring Madsen. Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Københavns Universitet, 2011. pp. 12-13

Bibtex

@inbook{a9a669d075f74c419007816d35efdd15,
title = "Er kosten en privat sag?",
author = "Niels K{\ae}rg{\aa}rd",
year = "2011",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-991224-7-9",
pages = "12--13",
editor = "Lykke Thostrup and Madsen, {Kristian Levring}",
booktitle = "Ny nordisk hverdagsmad - om at skabe en b{\ae}redygtig madkultur",
publisher = "Det Biovidenskabelige Fakultet for F{\o}devarer, Veterin{\ae}rmedicin og Naturressourcer, K{\o}benhavns Universitet",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Er kosten en privat sag?

AU - Kærgård, Niels

PY - 2011

Y1 - 2011

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-991224-7-9

SP - 12

EP - 13

BT - Ny nordisk hverdagsmad - om at skabe en bæredygtig madkultur

A2 - Thostrup, Lykke

A2 - Madsen, Kristian Levring

PB - Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Københavns Universitet

ER -

ID: 33224417