Hvad er "rigtig" mad?
Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Book chapter › Education
Standard
Hvad er "rigtig" mad? / Jensen, Katherine.
Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. ed. / Lotte Holm; Søren Tange Kristensen. 2. udgave. ed. København : Munksgaard , 2012. p. 145-156.Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Book chapter › Education
Harvard
Jensen, K 2012, Hvad er "rigtig" mad? in L Holm & ST Kristensen (eds), Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. 2. udgave edn, Munksgaard , København, pp. 145-156. <http://www.gyldendal-akademisk.dk/Books/9788762809291.aspx>
APA
Jensen, K. (2012). Hvad er "rigtig" mad? In L. Holm, & S. T. Kristensen (Eds.), Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver (2. udgave ed., pp. 145-156). Munksgaard . http://www.gyldendal-akademisk.dk/Books/9788762809291.aspx
Vancouver
Jensen K. Hvad er "rigtig" mad? In Holm L, Kristensen ST, editors, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. 2. udgave ed. København: Munksgaard . 2012. p. 145-156
Author
Bibtex
@inbook{bdd0e16105984c9fb3ed0048f96c3c9f,
title = "Hvad er {"}rigtig{"} mad?",
author = "Katherine Jensen",
year = "2012",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-628-0929-1",
pages = "145--156",
editor = "Lotte Holm and Kristensen, {S{\o}ren Tange}",
booktitle = "Mad, mennesker og m{\aa}ltider",
publisher = "Munksgaard ",
address = "Danmark",
edition = "2. udgave",
}
RIS
TY - CHAP
T1 - Hvad er "rigtig" mad?
AU - Jensen, Katherine
PY - 2012
Y1 - 2012
M3 - Bidrag til bog/antologi
SN - 978-87-628-0929-1
SP - 145
EP - 156
BT - Mad, mennesker og måltider
A2 - Holm, Lotte
A2 - Kristensen, Søren Tange
PB - Munksgaard
CY - København
ER -
ID: 40750357