Forbrug af økologiske fødevarer

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Dokumenter

Denne artikel gengiver hovedresultaterne fra et studie, der estimerer en model for fordelingen af forbruget af fødevarer på den del, der er økologisk, og den del, der er konventionelt fremstillet. Modellen er udformet, så den kan anvendes i sammenhæng med makroøkonomiske modeller, først og fremmest med AAGE (Agricultural Applied General Equilibrium) modellens efterspørgselssystem. Integreres disse to modeller, forbedres grundlaget for at foretage beregninger af de samfundsøkonomiske konsekvenser af øget omlægning af landbruget til økologisk drift.
OriginalsprogDansk
TidsskriftNationaløkonomisk tidsskrift
Vol/bind140
Sider (fra-til)312-326
Antal sider15
ISSN0028-0453
StatusUdgivet - 2002

Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk


Ingen data tilgængelig

ID: 38293899