Hvad kan der gøres?
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til rapport › Forskning
Standard
Hvad kan der gøres? / Christensen, Tove; Lassen, Jesper; Rosenquist, Hanne; Sandøe, Peter; Wingstrand, Anne; Aabo, Søren.
Fremtidens fødevaresikkerhed - nye veje mod sikrere kød i Danmark. red. / Hanne Rosenquist; Peter Sandøe; Geir Tveit; Anne Wingstrand; Søren Aabo. Center for Bioetik og Risikovurdering, 2009. s. 147-157.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til rapport › Forskning
Harvard
Christensen, T, Lassen, J, Rosenquist, H, Sandøe, P, Wingstrand, A & Aabo, S 2009, Hvad kan der gøres? i H Rosenquist, P Sandøe, G Tveit, A Wingstrand & S Aabo (red), Fremtidens fødevaresikkerhed - nye veje mod sikrere kød i Danmark. Center for Bioetik og Risikovurdering, s. 147-157.
APA
Christensen, T., Lassen, J., Rosenquist, H., Sandøe, P., Wingstrand, A., & Aabo, S. (2009). Hvad kan der gøres? I H. Rosenquist, P. Sandøe, G. Tveit, A. Wingstrand, & S. Aabo (red.), Fremtidens fødevaresikkerhed - nye veje mod sikrere kød i Danmark (s. 147-157). Center for Bioetik og Risikovurdering.
Vancouver
Christensen T, Lassen J, Rosenquist H, Sandøe P, Wingstrand A, Aabo S. Hvad kan der gøres? I Rosenquist H, Sandøe P, Tveit G, Wingstrand A, Aabo S, red., Fremtidens fødevaresikkerhed - nye veje mod sikrere kød i Danmark. Center for Bioetik og Risikovurdering. 2009. s. 147-157
Author
Bibtex
@inbook{68036e70d2c111dea1f3000ea68e967b,
title = "Hvad kan der g{\o}res?",
author = "Tove Christensen and Jesper Lassen and Hanne Rosenquist and Peter Sand{\o}e and Anne Wingstrand and S{\o}ren Aabo",
year = "2009",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-988065-7-8",
pages = "147--157",
editor = "Hanne Rosenquist and Peter Sand{\o}e and Geir Tveit and Anne Wingstrand and S{\o}ren Aabo",
booktitle = "Fremtidens f{\o}devaresikkerhed - nye veje mod sikrere k{\o}d i Danmark",
publisher = "Center for Bioetik og Risikovurdering",
}
RIS
TY - GEN
T1 - Hvad kan der gøres?
AU - Christensen, Tove
AU - Lassen, Jesper
AU - Rosenquist, Hanne
AU - Sandøe, Peter
AU - Wingstrand, Anne
AU - Aabo, Søren
PY - 2009
Y1 - 2009
M3 - Bidrag til rapport
SN - 978-87-988065-7-8
SP - 147
EP - 157
BT - Fremtidens fødevaresikkerhed - nye veje mod sikrere kød i Danmark
A2 - Rosenquist, Hanne
A2 - Sandøe, Peter
A2 - Tveit, Geir
A2 - Wingstrand, Anne
A2 - Aabo, Søren
PB - Center for Bioetik og Risikovurdering
ER -
ID: 15865730