Standard
Vækstmuligheder inden for dansk gastronomi : Analyse af koncepter og barrierer for realisering af vækstpotentiale. / Bundgaard, Lise; Hansen, Gitte Lundberg; Mielby, Line Ahm; Jensen, Jørgen Dejgård; Bogers, Marcel; Byrne, Derek V.; Bech-Larsen, Tino.
Tjele : Århus Universitet, 2017. 98 p. (DCA rapport; No. 096).
Research output: Book/Report › Report › Commissioned
Harvard
Bundgaard, L, Hansen, GL, Mielby, LA
, Jensen, JD, Bogers, M, Byrne, DV & Bech-Larsen, T 2017,
Vækstmuligheder inden for dansk gastronomi: Analyse af koncepter og barrierer for realisering af vækstpotentiale. DCA rapport, no. 096, Århus Universitet, Tjele. <
http://web.agrsci.dk/djfpublikation/djfpdf/DCArapport096.pdf>
APA
Bundgaard, L., Hansen, G. L., Mielby, L. A.
, Jensen, J. D., Bogers, M., Byrne, D. V., & Bech-Larsen, T. (2017).
Vækstmuligheder inden for dansk gastronomi: Analyse af koncepter og barrierer for realisering af vækstpotentiale. Århus Universitet. DCA rapport No. 096
http://web.agrsci.dk/djfpublikation/djfpdf/DCArapport096.pdf
Vancouver
Bundgaard L, Hansen GL, Mielby LA, Jensen JD, Bogers M, Byrne DV et al. Vækstmuligheder inden for dansk gastronomi: Analyse af koncepter og barrierer for realisering af vækstpotentiale. Tjele: Århus Universitet, 2017. 98 p. (DCA rapport; No. 096).
Author
Bundgaard, Lise ; Hansen, Gitte Lundberg ; Mielby, Line Ahm ; Jensen, Jørgen Dejgård ; Bogers, Marcel ; Byrne, Derek V. ; Bech-Larsen, Tino. / Vækstmuligheder inden for dansk gastronomi : Analyse af koncepter og barrierer for realisering af vækstpotentiale. Tjele : Århus Universitet, 2017. 98 p. (DCA rapport; No. 096).
Bibtex
@book{096439e88dff4fa1973dd2aecf770ceb,
title = "V{\ae}kstmuligheder inden for dansk gastronomi: Analyse af koncepter og barrierer for realisering af v{\ae}kstpotentiale",
author = "Lise Bundgaard and Hansen, {Gitte Lundberg} and Mielby, {Line Ahm} and Jensen, {J{\o}rgen Dejg{\aa}rd} and Marcel Bogers and Byrne, {Derek V.} and Tino Bech-Larsen",
year = "2017",
language = "Dansk",
series = "DCA rapport",
publisher = "{\AA}rhus Universitet",
number = "096",
}
RIS
TY - RPRT
T1 - Vækstmuligheder inden for dansk gastronomi
T2 - Analyse af koncepter og barrierer for realisering af vækstpotentiale
AU - Bundgaard, Lise
AU - Hansen, Gitte Lundberg
AU - Mielby, Line Ahm
AU - Jensen, Jørgen Dejgård
AU - Bogers, Marcel
AU - Byrne, Derek V.
AU - Bech-Larsen, Tino
PY - 2017
Y1 - 2017
M3 - Rapport
T3 - DCA rapport
BT - Vækstmuligheder inden for dansk gastronomi
PB - Århus Universitet
CY - Tjele
ER -