At spise-ikke kun et spørgsmål om mad: Introduktion
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
Standard
At spise-ikke kun et spørgsmål om mad : Introduktion. / Torsten Risør, Ann Dorrit Guassora, Birgit H. Petersson.
I: Tidsskrift for forskning i sygdom og samfund, Bind 8, Nr. 14, 06.2011, s. 5-16.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
Harvard
APA
Vancouver
Author
Bibtex
}
RIS
TY - JOUR
T1 - At spise-ikke kun et spørgsmål om mad
T2 - Introduktion
AU - Petersson, Birgit
AU - Torsten Risør, Ann Dorrit Guassora, Birgit H. Petersson
PY - 2011/6
Y1 - 2011/6
N2 - Forholdet mellem kost og sundhed er emne for debat, forskning og praksis i og udenfor sundhedsvæsenet. Men det at spise – ikke blot kostens indhold, men den faktiske praksis hvor mad indtages som en integreret del af vores daglige liv – diskuteres mindre. Ikke desto mindre udgør denne aktivitet på forskellige måder en kontaktflade mellem menneskers sociale liv og deres helbred. Det er denne kontaktflade vi ønsker at sætte fokus på med dette temanummer
AB - Forholdet mellem kost og sundhed er emne for debat, forskning og praksis i og udenfor sundhedsvæsenet. Men det at spise – ikke blot kostens indhold, men den faktiske praksis hvor mad indtages som en integreret del af vores daglige liv – diskuteres mindre. Ikke desto mindre udgør denne aktivitet på forskellige måder en kontaktflade mellem menneskers sociale liv og deres helbred. Det er denne kontaktflade vi ønsker at sætte fokus på med dette temanummer
KW - Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
M3 - Tidsskriftartikel
VL - 8
SP - 5
EP - 16
JO - Tidsskrift for forskning i sygdom og samfund
JF - Tidsskrift for forskning i sygdom og samfund
SN - 1604-3405
IS - 14
ER -
ID: 33573272