Benchmarking af indkøb af økologiske fødevarer i den offentlige sektor: Erfaringer fra Sverige
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Rådgivning
Standard
Benchmarking af indkøb af økologiske fødevarer i den offentlige sektor : Erfaringer fra Sverige. / Daugbjerg, Carsten.
Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2024. 22 s. (IFRO Udredning; Nr. 2024/04).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Rådgivning
Harvard
Daugbjerg, C 2024, Benchmarking af indkøb af økologiske fødevarer i den offentlige sektor: Erfaringer fra Sverige. IFRO Udredning, nr. 2024/04, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet.
APA
Daugbjerg, C. (2024). Benchmarking af indkøb af økologiske fødevarer i den offentlige sektor: Erfaringer fra Sverige. Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. IFRO Udredning Nr. 2024/04
Vancouver
Daugbjerg C. Benchmarking af indkøb af økologiske fødevarer i den offentlige sektor: Erfaringer fra Sverige. Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2024. 22 s. (IFRO Udredning; Nr. 2024/04).
Author
Bibtex
@book{65d050fb0ded44fab6da8d53804c7ab6,
title = "Benchmarking af indk{\o}b af {\o}kologiske f{\o}devarer i den offentlige sektor: Erfaringer fra Sverige",
author = "Carsten Daugbjerg",
year = "2024",
language = "Dansk",
series = "IFRO Udredning",
publisher = "Institut for F{\o}devare- og Ressource{\o}konomi, K{\o}benhavns Universitet",
number = "2024/04",
}
RIS
TY - RPRT
T1 - Benchmarking af indkøb af økologiske fødevarer i den offentlige sektor
T2 - Erfaringer fra Sverige
AU - Daugbjerg, Carsten
PY - 2024
Y1 - 2024
M3 - Rapport
T3 - IFRO Udredning
BT - Benchmarking af indkøb af økologiske fødevarer i den offentlige sektor
PB - Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet
ER -
ID: 391817185