Section for Consumption, Bioethics and Governance

  1. Published

    Maddannelse, madmod og madglæde: hvilken betydning har daginstitutioners madkultur og måltidspædagogik?

    Andersen, S. S. & Holm, Lotte, 2013, 71 p.

    Research output: Book/ReportReportCommissioned

  2. Published

    Byer og havvand – et juridisk baselinenotat

    Anker, Helle Tegner & Knoop, V. T., 2019, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. 30 p. (IFRO Rapport; No. 290).

    Research output: Book/ReportReportCommissioned

  3. Published

    Planlovens regler om oversvømmelse og erosion: Opsamling fra workshop om samspil med anden lovgivning

    Anker, Helle Tegner, 2019, 13 p.. (IFRO Udredning; No. 2019/10).

    Research output: Memorandum/expositionMemorandum

  4. Published

    Notat om kommunal planlægning for vindmøller

    Anker, Helle Tegner, 2016, 15 p.. (IFRO Udredning; No. 2016/26).

    Research output: Memorandum/expositionMemorandum

  5. Published

    Stedfæstelse i retsregler i dansk lovgivning

    Baaner, Lasse, Anker, Helle Tegner & Hvingel, L., 2019, Frederiksberg: Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. 41 p. (IFRO Rapport; No. 282).

    Research output: Book/ReportReportCommissioned

  6. Published

    Regulering og kort

    Baaner, Lasse, Hvingel, L. & Anker, Helle Tegner, Aug 2015, Frederiksberg: Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. 78 p. (IFRO Rapport; No. 240).

    Research output: Book/ReportReportCommissioned

  7. Published

    Stedfæstet lovgivning: Retlige rammer, lovtekniske løsninger, administration og offentlighed

    Baaner, Lasse, Janfelt, A. & Anker, Helle Tegner, 2017, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. 85 p. (IFRO Rapport; No. 261).

    Research output: Book/ReportReportCommissioned

  8. Published

    Markedet for økologiske produkter 2023: drivkræfter og barrierer for vækst

    Bech-Larsen, T., Christensen, Tove, Denver, Sigrid, Jensen, Jørgen Dejgård & Ruders, J., 2023, ICROFS – Internationalt Center for Forskning i Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer, Aarhus Universitet. 68 p. (Vidensyntese fra ICROFS, Vol. 2022-0415498).

    Research output: Book/ReportReportCommissionedpeer-review

  9. Published

    Economic impacts of Salmonella Dublin in Danish dairy farms

    Belay, Dagim, Olsen, Jakob Vesterlund & Christensen, Tove, 2022, 47 p.. (IFRO Commissioned Work; No. 2022/14).

    Research output: Memorandum/expositionMemorandum

  10. Published

    Vækstmuligheder inden for dansk gastronomi: Analyse af koncepter og barrierer for realisering af vækstpotentiale

    Bundgaard, L., Hansen, G. L., Mielby, L. A., Jensen, Jørgen Dejgård, Bogers, Marcel, Byrne, D. V. & Bech-Larsen, T., 2017, Tjele: Århus Universitet. 98 p. (DCA rapport; No. 096).

    Research output: Book/ReportReportCommissioned

Previous 1 2 3 4 5 6 7 Next