Fremskrivning af markedsudviklingen for plantebaserede fødevarer i nærmarkeder
Research output: Book/Report › Report › Commissioned
Standard
Fremskrivning af markedsudviklingen for plantebaserede fødevarer i nærmarkeder. / Jensen, Jørgen Dejgård; Haugsted, Louise Íversdóttir Høeg; Dong, Yu.
Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2022. 33 p. (IFRO Udredning; No. 28).Research output: Book/Report › Report › Commissioned
Harvard
Jensen, JD, Haugsted, LÍH & Dong, Y 2022, Fremskrivning af markedsudviklingen for plantebaserede fødevarer i nærmarkeder. IFRO Udredning, no. 28, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet.
APA
Jensen, J. D., Haugsted, L. Í. H., & Dong, Y. (2022). Fremskrivning af markedsudviklingen for plantebaserede fødevarer i nærmarkeder. Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. IFRO Udredning No. 28
Vancouver
Jensen JD, Haugsted LÍH, Dong Y. Fremskrivning af markedsudviklingen for plantebaserede fødevarer i nærmarkeder. Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2022. 33 p. (IFRO Udredning; No. 28).
Author
Bibtex
@book{b00fe1db9447444d87a0dcf65116215d,
title = "Fremskrivning af markedsudviklingen for plantebaserede f{\o}devarer i n{\ae}rmarkeder",
author = "Jensen, {J{\o}rgen Dejg{\aa}rd} and Haugsted, {Louise {\'I}versd{\'o}ttir H{\o}eg} and Yu Dong",
year = "2022",
language = "Dansk",
series = "IFRO Udredning",
publisher = "Institut for F{\o}devare- og Ressource{\o}konomi, K{\o}benhavns Universitet",
number = "28",
}
RIS
TY - RPRT
T1 - Fremskrivning af markedsudviklingen for plantebaserede fødevarer i nærmarkeder
AU - Jensen, Jørgen Dejgård
AU - Haugsted, Louise Íversdóttir Høeg
AU - Dong, Yu
PY - 2022
Y1 - 2022
M3 - Rapport
T3 - IFRO Udredning
BT - Fremskrivning af markedsudviklingen for plantebaserede fødevarer i nærmarkeder
PB - Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet
ER -
ID: 328901668