Fødevarekvalitet og -sikkerhed: fødevarekæder, forbrugeradfærd og økonomiske perspektiver
Research output: Book/Report › Report › Research
Documents
- FOI_Rapport_184
Final published version, 296 KB, PDF document
Rapporten belyser en række problemstillinger omkring fødevarekvalitet og -sikkerhed, fra såvel udbuds- som efterspørgselssiden. Formålet med rapportens alyser er således at give grundlag for vurderinger af, om interessen for øget fødevarekvalitet og -sikkerhed (hos forbrugerne og samfundet i øvrigt) står mål med omkostningerne ved at tilvejebringe disse egenskaber i fødevarerne. Der er udvalgt tre typer fødevarer til analyserne: æg, slagtekyllinger og svinekød. For alle tre typer fødevarer har der gennem de senere år været relativt stor opmærksomhed på problemstillinger omkring bl.a. dyrevelfærd og forekomst af salmonella
Original language | Danish |
---|
Place of Publication | København |
---|---|
Publisher | Fødevareøkonomisk Institut |
Number of pages | 63 |
Publication status | Published - 2006 |
Series | Rapport / Fødevareøkonomiske Institut |
---|---|
Number | 184 |
ISSN | 1397-1951 |
- Former LIFE faculty - Food quality, Food safety
Research areas
Number of downloads are based on statistics from Google Scholar and www.ku.dk
No data available
ID: 8044015