Hvilke kvalitetsparametre er væsentlige for fødevareforbrugerne?
Research output: Memorandum/exposition › Memorandum
Standard
Hvilke kvalitetsparametre er væsentlige for fødevareforbrugerne? / Jensen, Jørgen Dejgård.
2011. 41 p., Mar 21, 2011. (FOI-Udredning; No. 2011/3).Research output: Memorandum/exposition › Memorandum
Harvard
Jensen, JD 2011, 'Hvilke kvalitetsparametre er væsentlige for fødevareforbrugerne?', 41 p., Mar 21, 2011. FOI-Udredning, no. 2011/3.
APA
Jensen, J. D., (2011). Hvilke kvalitetsparametre er væsentlige for fødevareforbrugerne?, 41 p., Mar 21, 2011. FOI-Udredning No. 2011/3
Vancouver
Jensen JD. Hvilke kvalitetsparametre er væsentlige for fødevareforbrugerne?. 2011. 41 p., Mar 21, 2011. (FOI-Udredning; No. 2011/3).
Author
Bibtex
@misc{92b0e5c3eaad4c3c9ff124c136e47688,
title = "Hvilke kvalitetsparametre er v{\ae}sentlige for f{\o}devareforbrugerne?",
author = "Jensen, {J{\o}rgen Dejg{\aa}rd}",
year = "2011",
language = "Dansk",
series = "FOI-Udredning",
publisher = "F{\o}devare{\o}konomisk Institut, K{\o}benhavns Universitet",
number = "2011/3",
}
RIS
TY - GEN
T1 - Hvilke kvalitetsparametre er væsentlige for fødevareforbrugerne?
AU - Jensen, Jørgen Dejgård
PY - 2011
Y1 - 2011
M3 - Faglig redegørelse
T3 - FOI-Udredning
ER -
ID: 35029227