Fødevarekvalitet og -sikkerhed: fødevarekæder, forbrugeradfærd og økonomiske perspektiver

Research output: Book/ReportReport

Standard

Fødevarekvalitet og -sikkerhed : fødevarekæder, forbrugeradfærd og økonomiske perspektiver. / Jensen, Jørgen Dejgård.

København : Fødevareøkonomisk Institut, 2006. 63 p. (Rapport / Fødevareøkonomiske Institut; No. 184).

Research output: Book/ReportReport

Harvard

Jensen, JD 2006, Fødevarekvalitet og -sikkerhed: fødevarekæder, forbrugeradfærd og økonomiske perspektiver. Rapport / Fødevareøkonomiske Institut, no. 184, Fødevareøkonomisk Institut, København.

APA

Jensen, J. D. (2006). Fødevarekvalitet og -sikkerhed: fødevarekæder, forbrugeradfærd og økonomiske perspektiver. Fødevareøkonomisk Institut. Rapport / Fødevareøkonomiske Institut No. 184

Vancouver

Jensen JD. Fødevarekvalitet og -sikkerhed: fødevarekæder, forbrugeradfærd og økonomiske perspektiver. København: Fødevareøkonomisk Institut, 2006. 63 p. (Rapport / Fødevareøkonomiske Institut; No. 184).

Author

Jensen, Jørgen Dejgård. / Fødevarekvalitet og -sikkerhed : fødevarekæder, forbrugeradfærd og økonomiske perspektiver. København : Fødevareøkonomisk Institut, 2006. 63 p. (Rapport / Fødevareøkonomiske Institut; No. 184).

Bibtex

@book{6a0e3920a1c111ddb6ae000ea68e967b,
title = "F{\o}devarekvalitet og -sikkerhed: f{\o}devarek{\ae}der, forbrugeradf{\ae}rd og {\o}konomiske perspektiver",
abstract = "Rapporten belyser en r{\ae}kke problemstillinger omkring f{\o}devarekvalitet og -sikkerhed, fra s{\aa}vel udbuds- som eftersp{\o}rgselssiden. Form{\aa}let med rapportens alyser er s{\aa}ledes at give grundlag for vurderinger af, om interessen for {\o}get f{\o}devarekvalitet og -sikkerhed (hos forbrugerne og samfundet i {\o}vrigt) st{\aa}r m{\aa}l med omkostningerne ved at tilvejebringe disse egenskaber i f{\o}devarerne. Der er udvalgt tre typer f{\o}devarer til analyserne: {\ae}g, slagtekyllinger og svinek{\o}d. For alle tre typer f{\o}devarer har der gennem de senere {\aa}r v{\ae}ret relativt stor opm{\ae}rksomhed p{\aa} problemstillinger omkring bl.a. dyrevelf{\ae}rd og forekomst af salmonella",
keywords = "Det tidligere LIFE, F{\o}devarekvalitet, F{\o}devaresikkerhed, {\O}konomi, Omkostninger, Eftersp{\o}rgsel, Food quality, Food safety",
author = "Jensen, {J{\o}rgen Dejg{\aa}rd}",
year = "2006",
language = "Dansk",
series = "Rapport / F{\o}devare{\o}konomiske Institut",
number = "184",
publisher = "F{\o}devare{\o}konomisk Institut",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Fødevarekvalitet og -sikkerhed

T2 - fødevarekæder, forbrugeradfærd og økonomiske perspektiver

AU - Jensen, Jørgen Dejgård

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - Rapporten belyser en række problemstillinger omkring fødevarekvalitet og -sikkerhed, fra såvel udbuds- som efterspørgselssiden. Formålet med rapportens alyser er således at give grundlag for vurderinger af, om interessen for øget fødevarekvalitet og -sikkerhed (hos forbrugerne og samfundet i øvrigt) står mål med omkostningerne ved at tilvejebringe disse egenskaber i fødevarerne. Der er udvalgt tre typer fødevarer til analyserne: æg, slagtekyllinger og svinekød. For alle tre typer fødevarer har der gennem de senere år været relativt stor opmærksomhed på problemstillinger omkring bl.a. dyrevelfærd og forekomst af salmonella

AB - Rapporten belyser en række problemstillinger omkring fødevarekvalitet og -sikkerhed, fra såvel udbuds- som efterspørgselssiden. Formålet med rapportens alyser er således at give grundlag for vurderinger af, om interessen for øget fødevarekvalitet og -sikkerhed (hos forbrugerne og samfundet i øvrigt) står mål med omkostningerne ved at tilvejebringe disse egenskaber i fødevarerne. Der er udvalgt tre typer fødevarer til analyserne: æg, slagtekyllinger og svinekød. For alle tre typer fødevarer har der gennem de senere år været relativt stor opmærksomhed på problemstillinger omkring bl.a. dyrevelfærd og forekomst af salmonella

KW - Det tidligere LIFE

KW - Fødevarekvalitet

KW - Fødevaresikkerhed

KW - Økonomi

KW - Omkostninger

KW - Efterspørgsel

KW - Food quality

KW - Food safety

M3 - Rapport

T3 - Rapport / Fødevareøkonomiske Institut

BT - Fødevarekvalitet og -sikkerhed

PB - Fødevareøkonomisk Institut

CY - København

ER -

ID: 8044015