Køling af gylle i grisestalde: Teknologibeskrivelse udarbejdet som grundlag for revidering af Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens BAT-krav

Research output: Book/ReportReportCommissioned

Standard

Køling af gylle i grisestalde : Teknologibeskrivelse udarbejdet som grundlag for revidering af Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens BAT-krav. / Adamsen, Anders Peter; Kai, Peter; Callesen, Gustav M.; Jacobsen, Brian H.

Aarhus Universitet - DCA Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2022. 23 p. (Rådgivningsnotat fra DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug).

Research output: Book/ReportReportCommissioned

Harvard

Adamsen, AP, Kai, P, Callesen, GM & Jacobsen, BH 2022, Køling af gylle i grisestalde: Teknologibeskrivelse udarbejdet som grundlag for revidering af Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens BAT-krav. Rådgivningsnotat fra DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, Aarhus Universitet - DCA Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug. <https://pure.au.dk/portal/files/326597732/K_ling_af_gylle_i_grisestalde_21.06.2023.pdf>

APA

Adamsen, A. P., Kai, P., Callesen, G. M., & Jacobsen, B. H. (2022). Køling af gylle i grisestalde: Teknologibeskrivelse udarbejdet som grundlag for revidering af Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens BAT-krav. Aarhus Universitet - DCA Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug. Rådgivningsnotat fra DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug https://pure.au.dk/portal/files/326597732/K_ling_af_gylle_i_grisestalde_21.06.2023.pdf

Vancouver

Adamsen AP, Kai P, Callesen GM, Jacobsen BH. Køling af gylle i grisestalde: Teknologibeskrivelse udarbejdet som grundlag for revidering af Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens BAT-krav. Aarhus Universitet - DCA Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2022. 23 p. (Rådgivningsnotat fra DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug).

Author

Adamsen, Anders Peter ; Kai, Peter ; Callesen, Gustav M. ; Jacobsen, Brian H. / Køling af gylle i grisestalde : Teknologibeskrivelse udarbejdet som grundlag for revidering af Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens BAT-krav. Aarhus Universitet - DCA Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2022. 23 p. (Rådgivningsnotat fra DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug).

Bibtex

@book{d47048b0f26a41b29b2229979b2be29e,
title = "K{\o}ling af gylle i grisestalde: Teknologibeskrivelse udarbejdet som grundlag for revidering af Husdyrgodkendelsesbekendtg{\o}relsens BAT-krav",
author = "Adamsen, {Anders Peter} and Peter Kai and Callesen, {Gustav M.} and Jacobsen, {Brian H.}",
year = "2022",
language = "Dansk",
series = "R{\aa}dgivningsnotat fra DCA – Nationalt Center for F{\o}devarer og Jordbrug",
publisher = "Aarhus Universitet - DCA Nationalt Center for F{\o}devarer og Jordbrug",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Køling af gylle i grisestalde

T2 - Teknologibeskrivelse udarbejdet som grundlag for revidering af Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens BAT-krav

AU - Adamsen, Anders Peter

AU - Kai, Peter

AU - Callesen, Gustav M.

AU - Jacobsen, Brian H.

PY - 2022

Y1 - 2022

M3 - Rapport

T3 - Rådgivningsnotat fra DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug

BT - Køling af gylle i grisestalde

PB - Aarhus Universitet - DCA Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug

ER -

ID: 357177566