Madspild, madaffald og ressourceeffektivitet i fødevarekæden: definitioner og kortlægning af mulige datakilder

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

Standard

Madspild, madaffald og ressourceeffektivitet i fødevarekæden : definitioner og kortlægning af mulige datakilder. / Jensen, Jørgen Dejgård; Bonnichsen, Ole.

2016. 39 p., Dec 22, 2015. (IFRO Udredning; No. 2016/15).

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

Harvard

Jensen, JD & Bonnichsen, O 2016, 'Madspild, madaffald og ressourceeffektivitet i fødevarekæden: definitioner og kortlægning af mulige datakilder', 39 p., Dec 22, 2015. IFRO Udredning, no. 2016/15.

APA

Jensen, J. D., & Bonnichsen, O., (2016). Madspild, madaffald og ressourceeffektivitet i fødevarekæden: definitioner og kortlægning af mulige datakilder, 39 p., Dec 22, 2015. IFRO Udredning No. 2016/15

Vancouver

Jensen JD, Bonnichsen O. Madspild, madaffald og ressourceeffektivitet i fødevarekæden: definitioner og kortlægning af mulige datakilder. 2016. 39 p., Dec 22, 2015. (IFRO Udredning; No. 2016/15).

Author

Jensen, Jørgen Dejgård ; Bonnichsen, Ole. / Madspild, madaffald og ressourceeffektivitet i fødevarekæden : definitioner og kortlægning af mulige datakilder. 2016. 39 p., Dec 22, 2015.

Bibtex

@misc{47295076e06e4b9483557cba552b2a20,
title = "Madspild, madaffald og ressourceeffektivitet i f{\o}devarek{\ae}den: definitioner og kortl{\ae}gning af mulige datakilder",
author = "Jensen, {J{\o}rgen Dejg{\aa}rd} and Ole Bonnichsen",
year = "2016",
month = jul,
language = "Dansk",
series = "IFRO Udredning",
publisher = "Institut for F{\o}devare- og Ressource{\o}konomi, K{\o}benhavns Universitet",
number = "2016/15",

}

RIS

TY - GEN

T1 - Madspild, madaffald og ressourceeffektivitet i fødevarekæden

T2 - definitioner og kortlægning af mulige datakilder

AU - Jensen, Jørgen Dejgård

AU - Bonnichsen, Ole

PY - 2016/7

Y1 - 2016/7

M3 - Faglig redegørelse

T3 - IFRO Udredning

ER -

ID: 163189505