Nye fødevareteknologier: forsknings- og samfundsmæssige perspektiver

Research output: Book/ReportReportCommunication

Standard

Nye fødevareteknologier : forsknings- og samfundsmæssige perspektiver. / Jensen, Jørgen Dejgård.

København : Department of Economics, University of Copenhagen, 2006. 48 p.

Research output: Book/ReportReportCommunication

Harvard

Jensen, JD 2006, Nye fødevareteknologier: forsknings- og samfundsmæssige perspektiver. Department of Economics, University of Copenhagen, København. <http://www.foi.life.ku.dk/>

APA

Jensen, J. D. (2006). Nye fødevareteknologier: forsknings- og samfundsmæssige perspektiver. Department of Economics, University of Copenhagen. http://www.foi.life.ku.dk/

Vancouver

Jensen JD. Nye fødevareteknologier: forsknings- og samfundsmæssige perspektiver. København: Department of Economics, University of Copenhagen, 2006. 48 p.

Author

Jensen, Jørgen Dejgård. / Nye fødevareteknologier : forsknings- og samfundsmæssige perspektiver. København : Department of Economics, University of Copenhagen, 2006. 48 p.

Bibtex

@book{6a2b0ff0a1c111ddb6ae000ea68e967b,
title = "Nye f{\o}devareteknologier: forsknings- og samfundsm{\ae}ssige perspektiver",
abstract = "Rapporten giver en oversigt over centrale forskningstemaer i den nuv{\ae}rende forskning i relation til nye teknologier i f{\o}devareproduktionen, og s{\o}ger at perspektivere disse temaer og udpege omr{\aa}der, hvor en styrket tv{\ae}rvidenskabelig forskningsindsats med fordel kunne finde sted. Rapporten er baseret p{\aa} bidrag fra et tv{\ae}rfagligt forskernetv{\ae}rk best{\aa}ende af deltagere fra KVL, Danmarks F{\o}devare- og Veterin{\ae}rforskning, Danmarks Milj{\o}unders{\o}gelser, Danmarks Jordbrugsforskning, Center or Boetik og Risikovurdering samt Hjerteforeningen",
keywords = "Det tidligere LIFE, F{\o}devareteknologi, forskning, Tv{\ae}rfaglighed, research/education",
author = "Jensen, {J{\o}rgen Dejg{\aa}rd}",
note = "Findes i fuld udg. p{\aa} DVJB",
year = "2006",
language = "Dansk",
publisher = "Department of Economics, University of Copenhagen",
address = "Danmark",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Nye fødevareteknologier

T2 - forsknings- og samfundsmæssige perspektiver

AU - Jensen, Jørgen Dejgård

N1 - Findes i fuld udg. på DVJB

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - Rapporten giver en oversigt over centrale forskningstemaer i den nuværende forskning i relation til nye teknologier i fødevareproduktionen, og søger at perspektivere disse temaer og udpege områder, hvor en styrket tværvidenskabelig forskningsindsats med fordel kunne finde sted. Rapporten er baseret på bidrag fra et tværfagligt forskernetværk bestående af deltagere fra KVL, Danmarks Fødevare- og Veterinærforskning, Danmarks Miljøundersøgelser, Danmarks Jordbrugsforskning, Center or Boetik og Risikovurdering samt Hjerteforeningen

AB - Rapporten giver en oversigt over centrale forskningstemaer i den nuværende forskning i relation til nye teknologier i fødevareproduktionen, og søger at perspektivere disse temaer og udpege områder, hvor en styrket tværvidenskabelig forskningsindsats med fordel kunne finde sted. Rapporten er baseret på bidrag fra et tværfagligt forskernetværk bestående af deltagere fra KVL, Danmarks Fødevare- og Veterinærforskning, Danmarks Miljøundersøgelser, Danmarks Jordbrugsforskning, Center or Boetik og Risikovurdering samt Hjerteforeningen

KW - Det tidligere LIFE

KW - Fødevareteknologi

KW - forskning

KW - Tværfaglighed

KW - research/education

M3 - Rapport

BT - Nye fødevareteknologier

PB - Department of Economics, University of Copenhagen

CY - København

ER -

ID: 8044029