Økologisk fødevareforbrug
Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Book chapter › Education
Standard
Økologisk fødevareforbrug. / Jensen, Katherine; Lund, Thomas Bøker.
Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. ed. / Lotte Holm; Søren Tange Kristensen. 2. udgave. ed. København : Munksgaard , 2012. p. 253-268.Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Book chapter › Education
Harvard
Jensen, K & Lund, TB 2012, Økologisk fødevareforbrug. in L Holm & ST Kristensen (eds), Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. 2. udgave edn, Munksgaard , København, pp. 253-268. <http://www.gyldendal-akademisk.dk/Books/9788762809291.aspx>
APA
Jensen, K., & Lund, T. B. (2012). Økologisk fødevareforbrug. In L. Holm, & S. T. Kristensen (Eds.), Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver (2. udgave ed., pp. 253-268). Munksgaard . http://www.gyldendal-akademisk.dk/Books/9788762809291.aspx
Vancouver
Jensen K, Lund TB. Økologisk fødevareforbrug. In Holm L, Kristensen ST, editors, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. 2. udgave ed. København: Munksgaard . 2012. p. 253-268
Author
Bibtex
@inbook{2c30eb133e7d4017afa2fb7ce59496f4,
title = "{\O}kologisk f{\o}devareforbrug",
author = "Katherine Jensen and Lund, {Thomas B{\o}ker}",
year = "2012",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-628-0929-1",
pages = "253--268",
editor = "Lotte Holm and Kristensen, {S{\o}ren Tange}",
booktitle = "Mad, mennesker og m{\aa}ltider",
publisher = "Munksgaard ",
address = "Danmark",
edition = "2. udgave",
}
RIS
TY - CHAP
T1 - Økologisk fødevareforbrug
AU - Jensen, Katherine
AU - Lund, Thomas Bøker
PY - 2012
Y1 - 2012
M3 - Bidrag til bog/antologi
SN - 978-87-628-0929-1
SP - 253
EP - 268
BT - Mad, mennesker og måltider
A2 - Holm, Lotte
A2 - Kristensen, Søren Tange
PB - Munksgaard
CY - København
ER -
ID: 40750446